kru129 ,
Tony Igy - Astronomia
kru129 ,
Tony Igy - Astronomia
Dzięki 
sam znalazlem nomy-cocaine
Przepraszam, że takimi pierdołami zawracam głowę, ale od kilku dni prześladuje mnie film, który widziałem w TV z dziesięć lat temu. Amerykański , SF, fabuła mniej więcej taka. Na Ziemi ląduje statek obcych(chyba awaria), na sporym odludziu. Nie poznajemy wyglądu Obcego, tylko jego materializację pod postacią zmarłego męża samotnej kobiety mieszkającej na pustkowiu. Dochodzi do zbliżenia i kobieta zachodzi w ciążę. Obcy obiecuj, że syn będzie bardzo podobny do jej mężą. Potem jakaś ucieczka przed policją i happy end. Szperam po necie, pytam ludzi, ale nikt nie kojarzy tytułu. Może na forum ktoś pamięta. Z nadzieją
Adam
Witam,
poszukuje filmu, który oglądałem jakieś 15 lat temu 
Było tak, że na początku i na końcu filmu była krótka bajka związana z tym filmem.
Z tego co pamiętam to była akcja z ratowaniem jakiś gości.
Było karate.
Pozdrawiam.
Edit: Przypomniał mi się początek filmu:
Anime (czy bajka) - było spotkanie członków w klubie (prawdopodobnie klub bokserski/karate) - trwało z 5-10 min.
Początek filmu - ekipa ruszyła kutrem na ratunek.
Szukam tytułu filmu, w którym wystąpił obraz (lub tytuł i autora tego obrazu), na którym anioł strzelał do ludzi z bodajże karabinu M4. Godzina spędzona w Googlach z różnymi hasłami i ich kombinacjami niestety nie pomogła 
Coś mi się kojarzy - masz jeszcze jakies info związane z tym filmem ?
Produkcja amerykańska, do najnowszych nie należy (strzelam, że lata '90). Prawdopodobnie komedia. Nic więcej niestety nie pamiętam
Pytałem się znajomych, kilku z nich też kojarzyło ten film, ale nic więcej.
Strzelam 

“I Come in Peace” ?
Możesz jeszcze sprawdzić film “Dogma”
Nie nie, to nie było fantasy. Być może był motyw z mafią/gangsterami. Ale niczego nie jestem pewien w kwestii tego filmu. Widziałem go urywkami, ostatni raz jakieś 4-5 lat temu. I pisząc o obrazie miałem na myśli prawdziwy, malowany obraz, nie kadr z filmu 
Hej. Szukam piosenki, która leci w momencie 5:11
jeśli ktoś zna ten kawałek proszę o pomoc :-)Witam
Poszukuje filmu, o którym nic nie wiem (głownych aktorów, wykonawcy, rok produkcji itp), jedynie w skrócie opiszę film i mam nadzieje, że ktoś zna tytuł, więc
Film z gatunku (tak myślę) katastroficzny
Z tego co pamiętam głownym aktorem jest chłopiec
Cały film przedstawiony jest w podziemnym mieście głęboko pod ziemią (z powodu apokalipsy jaka nastała na powierzchni ziemi), w podziemnym mieście osobą odpowiedzialną za całe przedsiewzięcie jest burmistrz. Pamietam skrawek z filmu, że pewna saszetka zostaje przekazywana tam z pokolenia na pokolenie (saszetka jest własnością burmistrzów którzy po X latach umierają, a następca otrzymuje zagadkowa skrzynke). Jakoś w połowie filmu chłopiec odnajduje ową skrzyneczke i próbuje rozwikłać jej pochodzenie, do czego służy itp.
Podziemne miasto jest zasilane jakąś energią, która pod koniec filmu wygasa przez co miasto powoli umiera.
Film kończy się scena kiedy ludzie wydostają się na powierzchnie ziemi.
@Nie miałem gdzie to zmieścić wyżej więc dopisze - Ludzie w podziemnym mieście żyli tam z obawy na to co czeka ich na powierzchni ziemi (o ile dobrze pamietam na powierzchni ziemi zamieszkiwały zmutowane rasy (robali, pasożytów nie wiem jak to nazwac).
Wiem, że wyżej jest jeden wielki bajzer, aczkolwiek mam nadzieję, iż ktoś kojarzy film.
HELP! XD
Witam ,poszukuje pilnie nazwy tych dwóch piosenek, lece na domówke musze zgrać troche muzy a to akurat wpadło mi w ucho 
Eeeee
Reflect - Chris Kaos to chyba to pierwsze, drugiego niestety sprawdzić nie mogę.
Dziękuj aplikacji Shazam za odgadnięcie pierwszego kawałka 
http://en.wikipedia.org/wiki/Gy%C3%B6ng … _l%C3%A1ny
Ale chodzi Ci o wykonanie jakiegoś konkretnego artysty? Bo było ich chyba z milion między innymi takie
Anime to na pewno Tengen Toppa Gurren Lagann i walka Simona z tym gościem od Spirali osmicznych,
a utwór to chyba Kokia - EXEC COSMOFLIPS
PS; Naprawdę warto zainstalować Shazam w telefonie