Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Jak uzyskać taki efekt jak w refrenie tej piosenki?

http://www.youtube.com/watch?v=VSYZjyneP4w

Najprawdopodobniej

lub lub połączenie tych dwóch efektów.

Bardzo proszę o wszelkie szczegółowe informacje jakie zostały użyte utwory i gdzie zdobyć podobne sample, vocale itp. Jak dla mnie super mix.

DJ HAZEL DJ’S DAY 2003 Klub QULT WARSZAWA

Siemanko. Mam pytanie znalazłem bardzo fajny program który kieeedyś leciał w TV i chciałbym teraz go sobie obejrzeć. Powiedzcie mi proszę czy na tej stronie----> http://176.9.150.84/video.php?id=427 są wszystkie 12 odcinki tego programu? bo ja tam widzę tylko #2…a napisane jest że jest 12x30 czyli 12 odcinków po 30 min… może to dziwne ale ani nie ma żadnej rejestracji logowania itd… tak wiec powinny być dostępne wszystkie…albo kliknijcie sobie na programy z zakładką “NEW”…skoro NOWE to chyba inne programy też powinny być ze wszystkimi odcinkami jak myślicie?..a może te odcinki “Wild and Crazy” są gdzieś indziej w necie? nie wiem ale szukałem i nic nie znalazłem, tak więc potrzebuję jakiejkolwiek pomocy aby znaleźć te 12 odcinków…Pozdrawiam.

Elo.

Był taki teledysk na YT:

studenci na jakieś tam uczelni śpiewają biegają po różnych kierunkach, ubrani są w stroje wymagane na poszczególnym kierunku i zakończyło się odbiorem puchara przy całej publiczności (pewnie sala wykładowa).

Kojarzy ktoś ?

Poszukuję polskiego filmu.

Streszczenie fabuły:

“Student psychologii zamierza napisać pracę na temat traktowania pacjentów na oddziałach psychiatrycznych, ale od drugiej strony. Ustala z promotorem (i jednocześnie lekarzem jednego z oddziałów na którym leczone są bardzo mocne i skrajne przypadki psychozy), że przejdzie całą drogę jaką przechodzą pacjenci (po oddziałach w różnych szpitalach), aż do jego oddziału.”

Film obrazuje traktowanie pacjentów przez salowych i pielęgniarki w nocy jak i też podejście lekarzy do takich pacjentów (skrajne przypadki), ukazuje również jaką nieufność mają chorzy w stosunku do siebie.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc:)

To będzie trudne zadanie bo mało pamiętam z tych filmów i za żadne skarby nie mogę ich znaleźć.

1 Film - Akcja dzieje się w latach 50-60 w USA w jakimś więzieniu czy obozie. Pamiętam z tego filmu tylko 2 sceny… Pierwsza jak kazali jakiemuś mężczyźnie za karę stać na szklanych butelkach czy coś takiego i druga, to był już sam koniec filmu, w tej scenie dwóch starszych mężczyzn uciekło z tego więzienia i poszło na mecz baseballu.

2 Film - Akcja działa się w święto dziękczynienia, pamiętam z tego tylko tyle że bohaterką była młoda dziewczyna, która była skłócona ze swoją rodziną a na święto dziękczynienia została zaproszona przez swoich azjatyckich sąsiadów. Ten film widziałem na tvp1 lub tvp2 jakoś jesienią 2007 lub 2008, natomiast ten o tym więzieniu na tvn lub tvn7 też jakoś w 2008 roku.

To spektakl telewizyjny :wink: http://filmpolski.pl/fp/index.php/52667,s#ekipa

Ostatnio była reklama BMW z bardzo fajną piosenką w tle, wiecie czyja to?

jak w temacie :))

Poszukuję takich piosenek jak http://damian268.wrzuta.pl/audio/5e0p5D … _szczescia

Chodzi mi o to aby były w takich właśnie wersjach Dance

JAK ZNACIE TO PISZCIE

Program na discovery podajrze channel, program polega na tym, ze ekipa poszukiwaczy zabytków jeździ po stanach i chodzi po domach i pyta się czy mogą pokopać u kogoś w ogródku w celu znalezienia zabytków e.g z wojny secesyjnej dzielą się zyskami 80 do 20, bardzo fajny program, ale nigdzie nie mogę go spotkać, szukam oczywiście tytułu. Pozdrawiam ! :lol:

Jeszcze prosiłbym o taką piosenkę jaka występuje na weselach ,Dziś ruszamy w wielką podróż"

Archeolog detektyw ?

Baju baj - idziemy w wielką podróż

lordjahu - Archeolog detektyw, co zdecydowanie nie to :confused:

Witam, szukam teledysku, występuje w nim taka seksowna ruda dziewczyna, wstaje, robi trening, potem szykuje się na napad no i napada na bank, wsiada do audicy i odjeżdża z dwoma typami. Pozdrawiam :wink: dzięki za odp

Szukam piosenki z filmu Django. Coś coś tam freedom chyba… :stuck_out_tongue:

Szukam piosenki, którą kiedyś oglądałem na ViVie. Piosenka była polska, coś a’la hip-hop. Gość opowiadał chyba o swoim dzieciństwie. Teledysk był najprawdopodobniej czarno-biały.

Anthony Hamilton & Elayna Boynton - Freedom (

)

Poszukuje krótkiego filmiku, w którym ktś kręci się do okoła po lesie lub gdzieś indziej oprócz miasta.

Najlepiej z licencją Creative Commons