Poszukuję filmu. Może ktoś z Was oglądał ten film i zna tytuł?
Niestety niewiele znam szczegółów. Film oglądałam kilka lat temu w TV i pamiętam go tak trochę “przez mgłę”
Prawdopodobnie z gatunku dramat obyczajowy. Film jest o mężczyźnie który ma problemy wychowawcze z nastoletnią córką.
Poznaje piękną kobietę (chyba po śmierci swojej żony) a jego córka nie akceptuje tego związku, buntuje się, ucieka. Kobiecie jest przykro z powodu zachowań nastolatki. Pamiętam scenkę gdy ta jego kobieta jedzie po dziewczynę gdzieś na imprezę w środku nocy, prawdopodobnie ratuje ją z jakiejś niebezpiecznej sytuacji, po jakimś czasie zaczynają się dogadywać.
A jakiś szczegół ? Film Francuski, czy Amerykański Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się film z Gerard Depardie. On miał problematyczną córkę.
Całego filmu nie oglądałem, bo z Francuskich to TAXI najchętniej oglądam, ale nie wiem, czy o ten film Ci chodzi
A najważniejsze, to kolor skóry tamtego kolesia, bo takich filmów może być sporo. Np., w Doktorze Dolitle z Eddie Murphy, też chyba była podobna sytuacja,
którą opisujesz. Z resztą ciut więcej szczegółów się przyda
Hej, może ktoś i Mi pomoże … Pewnie każdy pamięta pierwszy film Mortal Kombat - poszukuję utworu który robi w tej scenie za tło (od 0:02 do );39) myślę że to Conga Fury, aczkolwiek mogę się mylić
Wow - szybkie pytanie i szybka opowiedz na PW
Jakby ktoś szukał - Stabbing Westward - Can’t Happen Here
Czy wiecie jaka to może być piosenka, gdzie refren jest ze słowem Ciebie (taki komputerowy kobiecy głos) nie jest to napewno Sumptuastic. Piosenka podchodzi pod styl techno.
taki jakby remix, nie pamiętam dokładnie jak to leciało, kiedyś ze znajomymi jechałem w aucie z jakimś jeszcze gościem i leciało to u niego, wydaje mi się, że było tam coś w stylu “bez ciebie”
Szukam utworu, który był grany na którejś stacji telewizyjnej, muzycznej - charakterystycznym elementem było to, że użyto fragmentu muzyki z filmu Titanic, konkretnie tańca na statku. Całość była jakaś klubowa. Może ktoś, coś…?