Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Drapek :Dada Life - Feed The Dada

Poszukuje Tytułu polskiego filmu kryminalnego w którym najprawdopodobniej grała agnieszka dygant Była kimś z policji korzystała w pracy nieoficjalnie z usług jasnowidzki szukalą zaginionej dziewczyny której trupa ukryto w niedokończonej rzeźbie statuły wolności. W trakcie przeszukania mieszkania artysty ktoś uderza w te żeźbe odlatuje jej reka i wylatuje reka trupajak ktoś kojarzy pisać

Fala zbrodni ? :smiley:

Kolego drogi po1 to był film a nie serial po 2 możesz mi powiedzieć w którym to odcinku fali pojawia sie jasnowidz

Fale oglądałem całą prawdobodobnie w tym moim tym artystą zabójcą był piotr Polk

Witam.

Szukam fragmentów czegokolwiek(filmu/serialu)

Gdzie:

-dzieci(małe!) bawią się

-dzieci siedzą w ławce w szkole i się uczą

I nie, nie jestem pedofilem :slight_smile: Potrzebne mi do krótkiego filmiku.

Jak ktoś ma coś takiego to poproszę. Jeśli podajecie film to jeszcze napiszcie w jakim momencie filmu to jest.

Witam serdecznie, poszukuję utworów, albumów “Boys” Marcina Milerra.

Czy wie ktoś skąd można to pobrać?

Dziękuję, pozdrawiam

W legalnym sklepie ?

Witam wszystkich Forumowiczów :slight_smile: Mam pytanie macie jakiś dobry serwis w którym za darmo i z dobrą jakością można obejżeć I sezon serialu Amercian Horror Story ? :smiley: Ponieważ szukałem dosyć długo ale zazwywczaj albo płatne , albo jakoś jak by ktoś to konwertował Ziemniakiem … Proszę o szybką i dobrą odpowiedź.

Pozdrawiam :slight_smile:

Witam wszystkich Forumowiczów :slight_smile: Mam pytanie macie jakiś dobry serwis w którym za darmo i z dobrą jakością można obejżeć I sezon serialu Amercian Horror Story ? :smiley: Ponieważ szukałem dosyć długo ale zazwywczaj albo płatne , albo jakoś jak by ktoś to konwertował Ziemniakiem … Proszę o szybką i dobrą odpowiedź.

Pozdrawiam :slight_smile:

Witam,

Potrzebuję jakiś materiałów, np. filmów dotyczących różnego rodzaju zatruć, które mógłbym wkleić do prezentacji multimedialnej.

Hmmm… Może ktoś nagrywał ostatnio wiadomości? Tam było o zatruciu…

Szukam takiej piosenki w której śpiewane są wydarzenia świata 1944-89 o histori świata piosenka w stylu rock i w tytule ma takie słowa don’t kill i dalej nie wiem dodam że powinno to być w youtube bo mój kolega to ściągnął z youtuba tylko zapomniał tytułu żeby mi dać linka a na dysku nie ma bo skasował

szukam dzwieka na telefon z tego filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=Lp_0DY6Hcic

od 3 sekundy.

Poszukuję utworów z reklamy scholl z elektryczną maszynką do pilingu stóp oraz z reklamy I phone 5 T-mobile (kojarzę, że jakiś utwór od Benniego Bennasiego, ale nie wiem jaki)

Cześć wszystkim.

Ojciec kiedyś pożyczył auto od znajomego który ma komis. Była w nim płytka i nagranie disco polo z tekstem “kręć mi dupą” - Czy ktoś z was wie może jaki to tytuł ? Bo w googlach wyszukuje mi tylko borixona “kręć mi dupą” albo disco polo, ale z tekstem “kręć mi tyłkiem” :frowning: :frowning:

Witam, poszukuję utworu, który jest w linku.

Nagrałem go za późno i shazam nic nie mówi.

możesz dać by filmik nie był prywatny ?

naprawione

Woodkid - Run Boy Run :slight_smile:

Pomocy , szukam piosenki z tego trailer’a , od 0.10

Witam

Poszukuję dwóch utworów a mianowicie: