Drapek :Dada Life - Feed The Dada
Poszukuje Tytułu polskiego filmu kryminalnego w którym najprawdopodobniej grała agnieszka dygant Była kimś z policji korzystała w pracy nieoficjalnie z usług jasnowidzki szukalą zaginionej dziewczyny której trupa ukryto w niedokończonej rzeźbie statuły wolności. W trakcie przeszukania mieszkania artysty ktoś uderza w te żeźbe odlatuje jej reka i wylatuje reka trupajak ktoś kojarzy pisać
Fala zbrodni ? 
Kolego drogi po1 to był film a nie serial po 2 możesz mi powiedzieć w którym to odcinku fali pojawia sie jasnowidz
Fale oglądałem całą prawdobodobnie w tym moim tym artystą zabójcą był piotr Polk
Witam.
Szukam fragmentów czegokolwiek(filmu/serialu)
Gdzie:
-dzieci(małe!) bawią się
-dzieci siedzą w ławce w szkole i się uczą
I nie, nie jestem pedofilem
Potrzebne mi do krótkiego filmiku.
Jak ktoś ma coś takiego to poproszę. Jeśli podajecie film to jeszcze napiszcie w jakim momencie filmu to jest.
Witam serdecznie, poszukuję utworów, albumów “Boys” Marcina Milerra.
Czy wie ktoś skąd można to pobrać?
Dziękuję, pozdrawiam
W legalnym sklepie ?
Witam wszystkich Forumowiczów
Mam pytanie macie jakiś dobry serwis w którym za darmo i z dobrą jakością można obejżeć I sezon serialu Amercian Horror Story ?
Ponieważ szukałem dosyć długo ale zazwywczaj albo płatne , albo jakoś jak by ktoś to konwertował Ziemniakiem … Proszę o szybką i dobrą odpowiedź.
Pozdrawiam 
Witam wszystkich Forumowiczów
Mam pytanie macie jakiś dobry serwis w którym za darmo i z dobrą jakością można obejżeć I sezon serialu Amercian Horror Story ?
Ponieważ szukałem dosyć długo ale zazwywczaj albo płatne , albo jakoś jak by ktoś to konwertował Ziemniakiem … Proszę o szybką i dobrą odpowiedź.
Pozdrawiam 
Witam,
Potrzebuję jakiś materiałów, np. filmów dotyczących różnego rodzaju zatruć, które mógłbym wkleić do prezentacji multimedialnej.
Hmmm… Może ktoś nagrywał ostatnio wiadomości? Tam było o zatruciu…
Szukam takiej piosenki w której śpiewane są wydarzenia świata 1944-89 o histori świata piosenka w stylu rock i w tytule ma takie słowa don’t kill i dalej nie wiem dodam że powinno to być w youtube bo mój kolega to ściągnął z youtuba tylko zapomniał tytułu żeby mi dać linka a na dysku nie ma bo skasował
Poszukuję utworów z reklamy scholl z elektryczną maszynką do pilingu stóp oraz z reklamy I phone 5 T-mobile (kojarzę, że jakiś utwór od Benniego Bennasiego, ale nie wiem jaki)
Cześć wszystkim.
Ojciec kiedyś pożyczył auto od znajomego który ma komis. Była w nim płytka i nagranie disco polo z tekstem “kręć mi dupą” - Czy ktoś z was wie może jaki to tytuł ? Bo w googlach wyszukuje mi tylko borixona “kręć mi dupą” albo disco polo, ale z tekstem “kręć mi tyłkiem”

możesz dać by filmik nie był prywatny ?
naprawione
Woodkid - Run Boy Run 
Pomocy , szukam piosenki z tego trailer’a , od 0.10
Witam
Poszukuję dwóch utworów a mianowicie: