Witam,
Szukam pewnego filmu (na 86% o zarazie) - niestety pamiętam tylko scenę końcową, ale może ktoś skojarzy…
Akcja dzieje się raczej w czasach współczesnych dla filmu, ale to nie jest nowy film, może mieć co najmniej 15-20 lat. Produkcja: USA(?)
Scena końcowa dzieje się nocą, mała dziewczynka - wydaje mi się, że miała poszarpane ubrania - idzie przez kamienny most - kamera ze strony od której wyszła (innymi słowy odchodzi od kamery), dziecko znika za krzywizną mostu (jest wypukły). Lektor w tym czasie cytuje tekst z Biblii o apokalipsie…
Hej, szukam filmu sf z zaskakującym zakończeniem - rozpoczyna się od przesłuchania/ testu w formie pytań by stwierdzić czy przesłuchiwany jest człowiekiem czy też nie. Okazuje się, że to nie jest człowiek. I to coś próbuje uciec. Film jest już dość stary. Proszę o pomoc
Blade Runner
blisko był jutro zobaczę go, siedziałem aż znalazłem IMPOSTOR: TEST NA CZŁOWIECZEŃSTWO
Szukam tytułu piosenki lecącej w tle: https://m.youtube.com/watch?v=vgJIBl_u6nU&t=46 (od 0:46 do 1:05)
Witaj @Mikra
To jest piosenka
Because the night
A konkretnie jeden z Coverów
Jest ich dużo.
Możliwe, że nawet jakaś wersja z The Voice (itp)
Dziękuję serdecznie za pomoc.
Mój ojciec jadąc w samochodem słyszał dziś piosenkę i teraz męczy mnie, żeby mu znaleźć. Zdążył zapisać tylko Stefano F-ton albo Fton nie jest sam pewny. mówi że to jakaś melodia bez słów. Ktoś coś kojarzy ?
https://www.odsluchane.eu/ - wada, że trzeba stację po stacji a nie jak programy TV mają kilka wierszy(/kolumn) z kanałami.
zakładają, że z polskiego radia a nie od sąsiada z pasa z płyty / pendrive / telefonu lub zagranicznego radia.
Jakiś “Stefano F
” istnieje.
Z radia w samochodzie, teraz dzwonił i mu się przypomniało, że to na Eska leciało.
Tak już znalazłam tylko nie mogłam na DP wejść bo strasznie mi muli strona dzisiaj Dzięki
Hej. Czy ktoś może kojarzy polski cover tej piosenki? Mogę się o głowę założyć że słyszałem bardzo podobną piosenkę po polsku, tylko nie pamiętam ani tytułu ani nawet wykonawcy. W szczególności refren i ta melodia bardzo mi coś przypominają ale nie wiem tylko co.
Białe jerozy…?
ale mnie pewnie “”.
W sumie ciekawe jaką by nazwę dziś jej nadali by nie robić dyskryminacji rasowej.
Nie, chodzi mi o cover tamtej piosenki tylko wykonany po polsku, przez polską grupę.
A ktoś kojarzy czy Lenka z czołówki i końcówki w jakimś serialu TVN (nazwy nie pamiętam, nie reklama ramówki z 2011) to ta z Australii?
Niby tak, niby mi się kojarzy że ta co śpiewała coś w tym serialu TVN-u to była jednak z Czech jak Farna?
Nasza Ewka Farna. Teraz to okazała kobieta. Żonata i ma dziecko.
To ona