gabi95 znalazlem ;p
P!nk-Just like a pill
gabi95 znalazlem ;p
P!nk-Just like a pill
Wielkie dzięki … naprawdę wielkie
Znacie jakąś strone na której są przetłumaczone teksty różnych piosenek na j.polski ?
szukam dzwonek na komórkę taki hejnał trąbek jak na wojnię do ataku był, zna ktoś link żeby zrzucić na kompa ??
hmm nie wiem czy o to tobie kaman ale w Nero jest taki dźwięk, dokładnie w Program Files\Nero\Nero8\Nero Burning Rom\ Trumpet1.wav
Witam
Szukam piosenki z której pamiętam teledysk :
Zaczyna sie pokazaniem kamery i CCTV.Nastepnie chłopak gra z dziewczynami w pokera i ma słuchawke w uchu ( ktoś mu podpowiada ). Pozniej jedna z dziewczyn zauważa słuchawkę.
cześć poszukuje piosenki z reklamy gdzie chyba dwie babki jadą na łyżwach…
Uniting Nations - Out Of Touch
Cześc!
Poszukuję piosenki która zaczyna się od słów " Time is following away " Utwór taneczny bardzo fajny Leci w radiu eska
Witam!
Poszukuje piosenki gdzie na teledysku żołnierze gonią jakiegoś wariata w kaftanie. Na początku i na końcu klipu jest jakiś wojskowy dżip. Refren leci mniej więcej tak: “Can you fell… we going down” (? przynajmniej tak to słyszałem ).
powielam prośbę
szukam podkładu muzycznego z piosenki Alex C. ft. Y-Ass -Du Hast Den Schönsten Arsch Der Welt
samej melodii, bez słów
Witam
Mam prośbę.Mianowicie szukam soundtracków z CoD’a 2.
Spodobały mi się a nie wiem czego szukać :?
ddr94 jest to Criss Cross - Jump.
Poszukuje piosenki z reklama Heyah. prosze o szybkie odpowiedzi
Wie ktoś jaki ma tytuł piosenka z reklamy Fiata Croma?
Wykonwaca,tytuł?
SKąd mogę pobrać Happines Factory w HD?
Ktoś może wie…
poszukuję zapowiedzi programu o globalnym ociepleniu, która leci na discovery. jest w niej łyżwiarka na lodzie, i tekst “tobie też 6 stopni nie robi różnicy?” czy coś w tym stylu
z góry dzieki