Witam,
Kto zna nowy singiel Danny’ego ?
Jak ktoś nie wiem to mówie"
If Only You
Poszukuję reklamy z reklamy Orange. Dancing!!
A ma ktoś może piosenkę, lub tytuł piosenki jakiejś spokojnej pod klimat strony www (bar, wino itp.)
EDIT: kahlan88 wielkie dzięki idealne
* Kimiko Itoh - Follow Me
* tytuł: Seasons (wykonawcy niestety nie znam)
* The Future Sound of London - Antique Toy
* Nightmares on Wax - Les Nuits
* Brian Eno - An Ending(Ascent) - 28 Days Later Soundtrack
* Morcheeba - Big Calm
* Jasmin Tabatabai - Let yourself go wild
Proszę Spokojne piosenki… Nie wiem czy pod klimat będą pasowały, ale przesłuchaj je sobie.
PS: nadal poszukuję zapowiedzi z Discovery. Globalne ocieplenie. Łyżwiarka która wpada do wody…
edit: a nie ma za co :*
Poszukuję dźwięków z walk. Charakterystyczne odgłosy przecinania powietrza albo cos takiego.
O cos takiego mi chodzi, tylko ze w mp3.
Witam,
szukam piosenki The Czasoumilacze - Bananovy je. Dla nie wiedzących - ta piosenka jest z reklamy PLUS GSM.
Na necie szukałem i nic nie znalazłem oprócz krótkich urywek na youtube.
Jeśli ktoś uprzejmy wrzuciłby je na rapida albo coś podobnego, byłbym wdzięczny.
@Jarod
http://www.wrzuta.pl/aud/file/g6UKvsutW … ananovy_je
Potem wystarczy dodać *.mp3 do nazwy pliku.
ktoś kiedyś szukał piosenki o słowach “uuu baby do you know thats worth … uuu heaven” nazwa jej to
Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth zarypista pioseneczka polecam :o
Szukam jakieś dość szybkiej piosenki do ułożenia tańca. Mógłby ktoś coś poradzić? Najlepiej żeby było to techno z jakimś wokalem w stylu Scooter- The question is what is the question Czekam na propozycje ![-o<
Czy ktoś mógłby rozpoznać te piosenki w tym filmiku:
ta pierwsza to sextasy, ale ta co potem jest wstawiona?Potrzebuje nazwę Mp3 … z nowej reklamy Skody … co Kobieta wywala kolesiowi all na ulice on all daje do auta i jedzie w dal … po chwili w next reklamie wraca … do tej samej laski … reklama promuje nowy model Skody …
Witam,
poszukuję utworu (hiszpański wykonawca - mężczyzna),…utworek często leci w McDonald’s,… wiem, że zestawienie utworów do tej sieci stworzył Marek Sierocki… w refrenie tej piosenki, każde zdanie praktycznie zaczyna się słowami “Que pasa” - dość rytmiczny kawałek…
Nie znam ani wykonawcy, ani tytułu => czyli praktycznie nic nie wiem, a jedyne co mam w głowie to muzykę
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Ktoś mi pomoże…
ps.
szukałem praktycznie wszędzie, od stron z dzwonkami po youtub’a
olusia2891995 to jest podobne do tego http://www.wrzuta.pl/audio/i2wktepnmg/m … _v_barthez
… i jeszcze co do tego pierwszego pytania to może być Scooter - How much is the fisch i jeszcze DJ Furax vs. Redshark - The Final Countdown
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Nok … omosc.html
Ktoś ma piosenkę z 1 filmiku o tym fonie?? Albo jak się zwie…
Na esce dziś słyszałem przeróbkę utworu “7 seconds” - Youssou N’Dour & Neneh Cherry.wie ktoś może co to za kawałek? Nie chodzi mi o polską wersje tego utworu.
Stalker , w opisie pisze “music FFX soundtrack”
Stalker , w opisie pisze “music FFX soundtrack”