Artur1996 , http://www.ekaraoke.pl/video/5436 wystarczy poszukać…
Szukam piosenki, która szła w szatni i na stadionie przed meczem Szwajcaria - Czechy, gdy piłkarze stali w tunelu. Fajna nutka, wpadająca w ucho, nawet liniowy głową kiwał
Witam. Mam dla was prostą robotkę (trochę czasu może zająć, ale bardzo proszę o pomoc) - chciałbym aby ktoś stworzył mi listę utworów muzycznych (min. 60) na dyskotekę. Utwory proszę podzielić na kategorie:
-
Coś na początek
-
Disco - Polo (ludzie się przy tym dobrze bawią)
-
Elektro
-
Energy
-
Inne
-
Przytulanki
-
Coś na koniec
Ja wogle się na muzyce nie znam i kolega podpowiedział mi jakie kategorie utworzyć. Dyskotekę obsłużę programem Virtual DJ (nie myślcie że porywam się od razu na taką machinę - kolega nauczył mnie podstawowej obsługi) i mógłby mi ktoś przybliżyć obsługę jego bardziej zaawansowanych opcji.
Szukam pewnej nuty.
Pojawia się ona w filmie Step Up 2 : The Streets
W momencie kiedy w szkole tańczy jeden z głónych postaci (był spóźniony) , muzyka to hard rock… nie znam zespołu…
PS : W soundtracku tej piosenki niestety nie ma -.-
tytul to the streets??
Szukam piosenki, która szła w szatni i na stadionie przed meczem Szwajcaria - Czechy, gdy piłkarze stali w tunelu. Fajna nutka, wpadająca w ucho, nawet liniowy głową kiwał
szukam piosenki co występują tutaj
xD
Neth moze chodzi o Breaking Benjamin - The Diary of Jane
Bierzesz tą stronkę :
http://mp3.szabloniki.com/?mod=result
Wpisujesz tytul, wyskoczy Ci kilka linkow. Jeden zapisujesz na dysku i zmieniasz rozszerzenie na mp3. Powinno smigac.
Podpowie mi ktoś co to jest za piosenka z reklamy samochodu Saab Blackbird? A tu link.
Wiem, że tą muzykę zremixował Jeffrey Kosinski, ale nic mi to nie mówi, a głos podobno należy do Niny Simone ale tytuł…?
Szukam Piosenki co w refrenie leci ce ku lu ki ce na na coś takiego. Podajcie tytuł jak możecie.
Poszukuję oryginalnej wersji M2O - Tu Vivi Nellaria. Podobno w oryginale wykonuje to Gigi d’Agostino.
Dzięki
witam mam takie pytanie kiedyś był taki film " o dwóch takich co poszli w miasto" i ostatnio obiło mi sie o uszy że jest już w kinach druga część tego. czy ktoś wie jak się nazywa?
KYNEK , Harold and Kumar Escape From Guantanamo Bay
Szukam Piosenki co w refrenie leci ce ku lu ki ce na na coś takiego. Podajcie tytuł jak możecie.