kubazwolak , a moze dasz troche wiecej info? W jakim charakterze jest ta piosenka? Może znasz trochę więcej tekstu?
Witam chciałbym sie dowiedziec czy wie ktos gdzie mogę znależć początkową piosenkę z final fantasy ix zaraz po właczeniu gry jest taka fajna muzyczka . pozdrawiam
Łukasz14 Właśnie Tekstu nie znam . to jest w charakterze spokojnej piosernki spiewanej przez chlopaka .
W dniu 11.06.2008 , o godzinie 12:38 został dopisany post przez rahmel
Szukam piosenki, umnie nazywa się ona " whoop whoop " gatunek chyba elektro, chciałbym
prosić o tytył tego orginalnego kawałka jak i remixa, słyszałem je w radiu ostatnio.
Proszę o podanie tytułu tej piosenki. Dodam, że często leci na RMF Maxxx, lecz nie mogę nigdy złapać nazwy :-/, tak wiec prosze o pomoc
Szukam teledysku . Jest dosyć stary . Grupa nastolatków biega chyba po akademiku i wkręca albo wykręca żarówki . Na koniec zapalają je w całym bloku tworząc jakieś słowo , kształt … nie pamiętam dobrze
P@ul@ , Eric Prydz - Proper Education (?)
Tak to ten teledysk . Dzięki Łukasz14 .
Szukam piosenki z filmiqu :
Z góry dzięki za pomoc.
Kamil2993 , to chyba “Too Short - Burn Rubber”
Szukam soundtracka z COD’a 2…
Szukam Piosenki co w refrenie leci ce ku lu ki ce na na coś takiego. Podajcie tytuł jak możecie.
A jakieś szczegóły ? Kto śpiewa ?
P@ul@ , jakby wiedział kto śpiewa to by sam sobie znalazł…
Logiczne, co nie? 8)
Witam poszukuję piosenki hmm podobne do techno wydaje mi się że powtarza się słowo “Silencio”
wojtexx23 ,
East Clubbers- Silence ??
No właśnie to nie to
1.Szukam filmów o tematyce wojennej - chodzi mi o filmy o wojnie w Wietnamie. Proszę o podanie tytułów
2.Szukam filmów, które opowiadają o jednostkach specjalnych typu Helikopter w ogniu itd. itp. Proszę o podanie tytułów
PzDr
Już mam “john dahlback - blink”