Scorpio , to Dr.Dre Feat Snoop Dog - Still D.R.E. 8)
Szukam filmiku zrobionego jako taki “teledysk” ( do utworu który leci w tle) w którym czterech gostków ciągle prubuje się dobrze bawić wchodząc na imprezy i w końcu kończą z czterema babciami na kolanach.
Co to była za piosenka? Gdzie ten filmik można znaleźć?
Dodam że był popularny w dawnych czasach - rok 2000 i wcześneij…
czy to chodzi o ten filmik w którym brał udział Jim Carry ? ( ten jajcarz, nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko )
tylko ze tam było 3 ziomków (chyba) byli na slubie w domu starcow itp o to chodzi ?
Ooo to może być to… wiesz gdzie można to namierzyć?
TAK! to było to
:)!
W dniu 26.06.2008 , o godzinie 11:03 został dopisany post przez utrivv
W takim razie odważę się zadać jeszcze jedno pytanie.
Szukam słuchowiska Marcina Wolskiego Centralna Kuźnia Młodych.
W domu mam tylko 2 odcinki ale pewnei było tego więcej. Czy ktoś (może macie archiwum powtórki z rozrywki?) mógłby mi pomóc w znalezieniu tego pliku? a może ktoś to wydał na CD?
Jak się nazywa ta część jakby w dyskotece z parodii maćka z klanu?? http://pl.youtube.com/watch?v=PkcuafAzt3E ??
szukam kawałka z reklamy era twój mix z samsungiem f200 taka rockowa piosenka jest
Witam, Podajcie mi tytuł jakiś fajnych piosenek z Gatunku : Rock, Pop , Disco Polo , House , i Dyskotekowa .
kubazwolak , Wpisz na wrzuta.pl gatunek i masz mase piosenek.
Wie ktos moze jaki tytuł nosi piosenka, która leciała pod koniec filmy ‘Trzy serca’?
Kto oglądał ten pewnie kojarzy Utwór na gitarce
Ja poszukuję kawałka z rodzaju techno (wiem, że techno niejedno ma imię ) Często odtwarzany jest w Hit fm, niestety zawsze jak słucham, to nie zapowiadają go. :? Utwór ten nie należy do najnowszych. Jest instrumentalny, bez wokalu, stopniowo się rozkręca i dwa razy chyba powtarza się motyw jakby strzałów, uderzeń itp. i potem znów tempo wzrasta.
Wiem, że chyba mało powiedziałem o tym utworze, ale naprawdę trudno mi go opisać.
Czekam na pomysły i pozdrawiam.
No to tak… pamiętam tylko te kawałki i chce je znać bo to była super baja, chciałem ją znów zobaczyć.
Oto co pamiętam.
I to jeszcze.
Chodzi Ci o
Kate Ryan Ella Elle L´a
?
Terror Squad - Lean Back
Szukam spisu „ANIME” z kanału „RTL7”
Szukam piosenki z reklamy AXA Otwartego Funduszu Emerytalnego (OFE)
Proszę o pomoc
Witam!
Zna ktoś może tytuł piosenki która leci w tle tego nagrania…?
Czesiolek_ , EIFFEL 65 - Blue (Da Ba Di)