cio to za baja była
dzięki
cio to za baja była
dzięki
Jack ta bajka to chyba Beyblade .
x-avier tu masz soundtrack do tego filmu: http://www.imdb.com/title/tt0108334/soundtrack
Ten utwór, o który Ci chodzi to chyba “I Need Love”.
Poszukuję tytułu piosenki, która leciała na samym końcu dzisiejszego(30 czerwca, 21.55, TVN) odcinka Cold Case(Dowody Zbrodni).
Z góry dziękuję.
Poszukuję skeczu z powtórki z rozrywki: Reportaż Penetrujący. Chodzi mi o odcinek w którym redaktor przeprowadza wywiad z najuprzejmniejszym człowiekiem ostatnich pięciu minut który dodatkowo nie lubi pekińczyków.
Macie coś takiego?
Podzielcie się
Proszę o tytuł piosenki która leciała w serialu Blues Brothers, a dokładnie, jest to moment kiedy bracia przejechali przez mosta na którym była rasistowska demonstracja. Wyszli potem z samochodu i na ulicy była taka mała kapela, starszy czarnoskóry człowiek śpiewał piosenkę i właśnie o tą piosenkę mi chodzi. Potem bracie weszli do restauracji.
D@widos czy chodzi ci o John Lee Hooker - Boom Boom?
Dość dawno już BB nie oglądałem…
Dokładnie o ten utwór mi chodziło, wielkie dzięki
Ponawiam moją prośbę o muzykę z reklamy AXA OFE
I jeszcze szukam muzyki z bannera flash który reklamuje nokię 5300 (lub 5700) w erze
Szukam nazwy nuty z tego filmiku
poszukuje utworu w formacie mp3 Westside Connection - It’s The Holidaze dzieki z góry
Szukam tego nagrania jakby ktoś mógł mi pomóc byłbym wdzięczny pozdrawiam (:
@ Dudas bad boy , jest to Falling inside the Black - Skillet, nawet w opisie filmiku masz tytuł muzy
MicBMW , wrzuć na http://www.odsiebie.com albo na wrzute, nie bd. Ci nabijał punktów na rapidzie, a po drugie mam limity…
Nie będziesz mi nabijał pkt? Jakich pkt? Ja tam nawet konta nie mam -.- “” Chce wiedzieć co to za nagranie a ty mi z takim dziwnym tekstem …no cóż proszę specjalnie dla ciebie …
Oh Yeah dzięki Łukasz14 :)
Szukałem tego z trzy tygodnie
Szacunek .
pozdro MicBMW
MicBMW , oficjalna piosenka Euro 2008
Trochę się spóźniłeś, ale piosenka jest spoko ^^
Szukam tytuły utworu z filmu Wasabi : Hubert Zawodowiec. Dokładniej taki techniawkowy kawałek, bodajże był to fragment z momentu gdy akcja działa się w miejscu podobnym do centrum rozrywkowego.
Szukam piosenki pamietam tylko troche refrenu… “Bo tak to jest jak sie marzy o kobiecie… której nie można mieć,” cos tam bylo jeszcze ze do niemiec wyjechala… jakos tak to leci ktos to zna??