http://www.wrzuta.pl/audio/2cA9s00fF8/tytulu_szukam
jak nazywa sie ta nuta?
Pozdro
Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit)
miałeś w komentarz na wrzucie napisane^^
witam, wszystkich, potrzebuję pomocy w znalezieniu piosenki. Słyszałem ją na 123SAT. Na teledysku byłą babka ubrana w białą koszulkę chyba na szelki i czarne spodenki. Klip rzucał się w oczy, babka jakby miała pretensje do gościa z bródką, on jakby uderzał do innej rudej babki. Klip jest bardzo fajny, dobrze zrobiony, z paroma układami choreograficznymi. Zza babki jak gdyby wychodzą inne osoby, które tanczą. piosenka chyba po francusku, albo włosku, nie znam się. Ale wiem że na koniec piosenki był taki napis NACHE. bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc. z góry dziękuję.
szukam tej piosenki z reklamy bodajże plusa co taki koleś ma taką dluga noge , a nawet bardzo dluga wie ktos co to za piosenka wydaje mi się ze jakaś boba sinclaira ale nie jestem pewien
cwaniak , jesli to jest ta jedna z najnowszych reklam to jest to Bob Sinclair and Steve Edwards - Together
dzięki olcia9393 o to chodziło
Witam
Szukam polskiej przeróbki utwory thriller Michaela Jacksona , tekst opowiada o bilecie, nie mam pojęcia co to może być.
Dzieki i pozdrawiam
g.
gavron
To przeróbka utworu “Beat it” M. Jacksona. Ma tytuł “Bidet” Wykonuje ją Kabaret Dno. Poniżej link do tego skeczu:
to nie to, ale znalazłem dzięki tobie, naprowadziłeś mnie na właściwy tytuł utworu dzieki
http://kukus.wrzuta.pl/audio/rVWh9w2tRv/ztvorki_-_bilet
dokładnie oto mi chodziło
Pozdrawiam
g.
Szukam tytuły piosenki (usłyszałem kawałek) leci tam haipehaope … ope jeśli dobreze poznałem to chyba głos magika czyli pfk, prosiłbym o tytuł.
Enya - Only Time
To niestety też nie akcent.
Dzisiaj może znów będzie lecieć to postaram się nagrać kawałek.
Jakby ktoś miał propozycje to niech piszę:
Może mi ktoś polecic jakiś film o żołnierzach np. Marines, Legii Cudzoziemskiej etc. Coś w stylu ‘Helikopter w ogniu’ :?:
Szeregowiec Ryan, Jarhead- Żołnierz piechoty morskiej
Krzychuu , VeB!
Cześć, poszukuje filmu w stylu szybcy i wsciekli, oglądałem również za szybcy za wściekli i tokio drift, co polecacie ?
Taxi I,II,III