pakeroso ,
a drugi to “Nalin & Kane feat. Denis The Menace - Cruising”
No problem pakeroso
pakeroso ,
a drugi to “Nalin & Kane feat. Denis The Menace - Cruising”
No problem pakeroso
francuska piosenka śpiewa kobietka, swietnym głosem, w piosence jest coś w stylu : ‘‘a lo le monde’’ powtarza to pare razy.
z góry dziękuję
Poszukuję piosenki, której słowa w refrenie są mniej więcej takie (wiecej nie mogłam zrozumieć) : I’m so lucky, lucky, I’m so lucky, lucky, I’m so lonely lonely, I’m so lonely lonely… piosenka nowa, muzyka dość skoczna, śpiewa to dziewczyna. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Olu, jeden rzut tekstu : i’m so lucky na google i jest ;]
Lucky Twice- I’m so lucky lucky
Witam
Poszukuję nazwy piosenki, której kawałek tekstu brzmi: "czy ktoś ich jeszcze razem widział, czy ktoś cokolwiek o nim wie o nie o nie o nie czy zakochali się… " x2 na końcu piosenki.
Mam nadzieję, że ktoś będzie wiedział co to za piosenka.
EDIT.
Wielkie dzięki Persifall.
Formacja Nieżywych Schabuff - Ławka
daniel105 polecam jeszcze Torqe
Wie ktoś jak ta nuta się nazywa??
http://www.wrzuta.pl/audio/dFMgA8P2Hy/jak_sie_to_nazywa
Z góry thx.
Szukam wszystkich piosenek granych w Sopocie 08 (festiwal)
wie ktoś jak się nazywa ten kawałek z reklamy plusa o muzykodajni czy coś takiego? To chyba Bob sinclair albo david guetta tylko nie zna tytułu…
polopolo1991 , w tym temacie było już pytanie odnośnie tej piosenki na poprzedniej stronie nawet
.
Wszyscy zobaczyli :? Ronni_92 , nic nie widać
Witam. Poszukuje utworu Szymona Wydry i Carpe Diem “Odejdź”. Kiedyś grali go na Polsacie ale to już jakiś czas temu widziałem. Nie ma go na żadnej płycie.
Nie wiecie gdzie można go posłuchać ? Tu jest tekst może ktoś wie o co mi chodzi.
Zamykam oczy
bo wiem jak na mnie patrzysz
wiem o czym myślisz
wiem czego chcesz
pamiętam dobrze
szukałem Twego wzroku
pragnąłem dotknąć
pragnąłem mieć
Odejdź uwolnij mnie
to co było teraz nie ważne jest
Niezwykłe słowa
jak zwykle brzmią w Twych ustach
ich krótkie takty
na pamięć znam
Lecz sama przyznaj
zbyt mało pozostało
a resztę Ciebie
dopowiem sam
Odejdź uwolnij mnie
Zamykam oczy i widzę
że nie ma już nic
niech to się już skończy
wyjdź
Odejdź uwolnij mnie
Zamykam oczy i widzę nic
nie dostaniesz tej piosenki
Piosenka, o której piszesz nosi tytuł "Odejdź". Niestety nie znajdziesz jej na żadnej płycie i nie pojawi się na najnowszej produkcji zespołu Smutek Dlaczego? Jak zapewne wiesz, w składzie Carpe Diem w ubiegłym roku nastąpiły zmiany personalne i w grę wchodzi w tym momencie kwestia praw autorskich. Współautorem utworu "Odejdź" był były gitarzysta Carpe Diem, stąd pojawia się problem z umieszczeniem jej na nowej płycie.
źródło:
adam749 , to jest coś chyba Dj’a Cammi, ale co to dokładnie jest to nie wiem