pozdro :
dzieki ogi88
Potrzebuje nut do piosenki " people ain’t no good " to ejst chyba nick cave & the bad seeds. To taki kawalek ze shreka ktoregos…byle jakie nuty… proste zawile -byle byly ! proszę
EDIT:
BLAGAM ! Potrzbuje jescze nut do: I need some sleep -eels
Bob dylan - knocking on heavens doors
i Rufus Wainwright - Hallelujah ( tej ze shreka )
Witam, poszukuje tytułu tej piosenki:
http://pl.youtube.com/watch?v=dPO5M6tulCc
Zaczyna ona się w 07:56 minucie i trwa do końca, jeżeli ktoś za tytuł to bardzo proszę o podanie go.
Pozdrawia,
Maciek.
szukam nowej piosenki polskiej gdzie spiewa kobieta i mezczyzna. Kobieta ma taki wysoki wręcz krzykliwy głos i wiem, ze w tej piosence jest “Hej Hej” i to hej hej spiewa ta dziewczyna
#edit
juz wiem.
mayron , Miley Cyrus - Good And Broken
czarny_owiec
eee, o co kaman? to nie to…
Adam749 , Jak już kiedyś podawałem: Dj Rankin, poza tym jeszcze znalazłem: Dj Paudie, DJ Bummer więcej jeśli sobie wpiszesz na YouTube Game of love… może natkniesz się na oryginał… mi się osobiście podoba wersja pod linkiem Dj Bummer, gdyby nie te głupie dźwięki ;/
Jak się nazywa utwór z reklamy MUZODAJNI (MixPlus)?
OK, dzięki Ci bardzo ogi88.
Pytanko: jak nazywa się piosenka, w której to teledysku występuje kobieta, Chinka lub Japonka (skośne oczy ma przynajmniej ) ubrana w suknię ślubną?? Z góry thx
Szukam tytułu kawałka, który leciał pod koniec filmu F2F: Tokyo Drift.
Kawałek leciał gdy główny bohater podjechał do ‘takiego łysola’ (z poprzedniej części).
Ta muzyka dochodziła chyba z samochodu tego właśnie ‘łysola’.
Dzięki Adam To ten kawałek
A Więc tak szukam tej piosenki nazwę znam tyle że nigdzie nie mogę znaleźć tego remixu bym był wdzięczny gdyby to ktoś znalazł
Wielkie dzięki ^^
Inner Circle - Bad Boys
szukam jakieis wideo recenzji mazdy 6 (nie tej nowej) tylko żeby była po polsku np w jakimś programie motoryzacyjnym