Szukam wideo albo mp3 z piosenką Kabaretu OTTO “Zabolała mnie plomba” i “Już mi niosą setkę z mielonym”. wiecie może, gdzie mogę je znaleźć? Google zawiodło
właśnie chodzi o to ,że tam jest normalna piosenka a mi jest potrzebny instrumental tego kawałka 'run Rabbit run" …
Szukam nazwy piosenki z reklamy Visine classic.
szukam piosenki, która bardzo często leci na wszystkich radiach i leci mniej więcej tak: “… oh no i got a reason …” a dalej nie za bardzo znam słowa, jest to teraz bardzo popularny utwór, i jest to utwór techno
Siemka! Szukam piosenki z reklamy “Twix” jak dziewczyna z chłopakiem jadąruchomymi schodami do góry w centrum handlowym. Z góry THX za pomoc
ogi88 a nie orietnujesz skąd można sciągnąć tą piosenkę? Ewentualnie kupic płyte?
Ludzie pomozcie!
Ogłądał ktoś może kiedys taki serial na TV4, pt. “królik roger/greg” czy jakoś tak. O przygodach takich “mapetów” które kręciły bajkę dla dzieci. A poza planem, chlańsko, dziewczyny itp
Wiem że jednym w bohaterów był królik i hrabia plee…
Proszę powiedzieć jak to się dokładnie nazywało i czy jest gdzieś do sciągniecia któryś z odcików?
szukam pioseki która sie chyba nazywa “body rock” a w teledysku śpiewa dziewczyna która na końcu teledysku oblewa wszystko benzyna a później trzyma zapalona zapalniczkę w ręce. W tym klipie występują tez inne dziewczyny które … rozbierają się i dlatego klip leci najczęściej po 22
Witam,
Szukam nazwy tej pierwszej piosenki, co koles ją beatbox’uje
jaka to piosenka ?
/
o, o, to je to,
dzięki
młodyinf ,
chodzi Ci o
Bodyrox ft.Luciana - Yeah Yeah
goodprogram ,
Christina Aguilera - Hurt
normalnie jesteś wielka. Cały dzień starałem się to sobie przypomnieć :bukiet:
dziekuję
młodyinf , dzięki za kwiatki
Potrzebuje tytułu piosenki która leci na samym początku: http://pl.youtube.com/watch?v=8VbJtQQAC … re=related
Thx
hautan1 , Roowj - Mix 3 september ??
Jak to nie to, to w info o pliku masz cały spis.
No właśnie o to chodzi że ktoś xle napisałe i nie ma takiej muzy jak Roowj - Mix 3 september
Ja szukam piosenki z reklamy Lecha Wie ktoś może czyje to i skąd mogę ją ściągnąć :> ?