Jest taka bardzo spokojna piosenka, leci w niej coś w stylu “Anything… anything” czy everything.
Wiem, ze wiem mało ale moze ktoś skojarzy
Pozdro.
Jest taka bardzo spokojna piosenka, leci w niej coś w stylu “Anything… anything” czy everything.
Wiem, ze wiem mało ale moze ktoś skojarzy
Pozdro.
methyl , za mało szczegółów. Piosenek z “everything” czy “anything” jest od cholery i jeszcze więcej. Jest to nowy czy stary utwór? Śpiewa kobita czy facet?
Śpiewa kobieta, utwór raczej dość nowy.
Witam
W radio często leci piosenka w która zaczyna się od słów " I’m bruce italy" ( lub coś w tym stylu bo sam dokładnie nie mogę odróżnić czy to na pewno po angielsku.
W każdym bądź razie po polskiemu mniej więcej tak " aj brus itli … … … to me"
Kurcze nie wiem może wy na to wpadniecie.
Damski vocal
Pozdro
Chicane vs. Natasha Bedingfield - Bruised Water
BIAŁY1991 Ten tytuł z lecha to Fatboy slim - Jingo wejdz na mp3.teledyski.info tam wklep tytul i sciagnij jedno z 3
POZDRO
dragonn ,
Beattraax - Project Well (Extended DJP Remix) - czy jakoś tak…
ogi88 , dzięki.
hejka podał by mi ktoś gdzie można pobrać najnowsze energy najlepiej do pobrania przez emula z góry dzięki
Nikt nie zna??
dj w4cko & casaya - endless desires (massiv & the rebel remix)
http://www.youtube.com/watch?v=-hgiQg12ShI
rozpoczyna sie od 1,37
Dobra thx.
Witam!
Mam prośbę czy mógłby ktoś napisać mi tłumaczenie a chociaż tekst tego filmiku : http://pl.youtube.com/watch?v=FfetbidVUYw jest mi to bardzo potrzebne na lekcje informatyki.
Z góry dziękuję
kubanius , nie pomagamy w zadaniach domowych…
Z jakiego utworu chyba Kabaretu Dudek pochodzi ten cytat:
ej… wie ktoś jak zrobić w winampie coś takiego żeby piosenka ktorej słucham zaczeła sie konczyc jakies 10 s predzej i żeby w tle zaczeła grać następna piosenka. Sorka że pisze to ruraj ale nie mogłem znaleść forum winampa.
Sylwuch.92 , powinieneś założyć nowy temat, bo swoje pytanie zadałeś w złym miejscu
Wtyczkę odpowiedzialną za płynne przejścia (bo domyślam się, że o to Ci kaman) znajdziesz poprzez Opcje -> Preferencje… -> Wtyczki - Wyjściowe -> Nullsoft Wyjście DirectSound i włączasz opcję “… przy końcu utworu”.
Możesz to zrobić także za pomocą interfejsu graficznego Winampa, chodź to zależy chyba od skórki.
Przy skórce Winamp Modern opcja ta umieszczona jest w tym miejscu:
Jaka muzyka (jaki utwór) leci w tej reklamie “nowy hyunday (czy jakaś inna marka?)-bez wątpienia niemiecki. Made in France”?