Szumy i piski w słuchawkach

Witam mam problem od jakiegoś czasu nagle w sluchawkach zamiast dźwięku słyszę piski i szumy gdy ruszę myszka są głośniejsze oczywiście podłączałem inne słuchawki ale dalej to samo podpiąłem pod tylny panel i to samo sterowniki aktualizowałem i przyrwacalem na innym forum przeczytałem że mogła paść karta dźwiękowa na płycie więc kupiłem najtańsza kartę dziewkowa USB i dalej jest to samo bardzo bym prosił o pomoc moja płyta główna to gigabyte GA-MA78LMT-S2

Jaki masz zasilacz?

Zasilacz ATX 500W MODECOM FEEL 500

Jeśli masz możliwość, sprawdź z innym, to budżetowy zasilacz i silnie tętni. Zajrzyj przez kratki chłodzenia czy nie spuchły kondensatory.

Okey

Wsadziłem drugi zasilacz i dalej to samo w tamtym nie widzę aby coś było uszkodzone

Spaliła się karta dźwiękowa w płycie głównej do płyty podpinalem też inne słuchawki ale do karty dźwiękowej na USB nie i wlansnie dziś pomyślałem że podłącze inne słuchawki do tego adaptera i odziwo działa a na moich JBL mocno trzeszczy i piszczy oczywiście słuchawki działają pod telefonem czy pod laptopem chyba mają jakoś niezgodność z tym adapterem temat można zamknąć