T mobile internet domowy gubi pakiety

Nie da się ustawić tylko LTE, musi być również te dwa pozostałe chociaż po jednej. Jeszcze raz screena czego? Bo nie zrozumiałem. Tych parametrów?

Dodam od razu, że zmiana tych częstotliwości nie daje niczego, albo po prostu daje, ale niczego nie odczuwam.

Tutaj drugi screen, przeszedłem na sieć 5GHz bo router taką też oferuje. Może to coś da

LTE FDD 1800Mhz też zaznacz. Najlepiej wszystkie zaznacz związane z LTE i odznacz wszystkie inne WCDMA itd. Zostaw tylko LTE zaznaczone.

Właśnie idę zagrać, zaznaczę tak jak mówisz. Przypominam tylko, że nie mogę ustawić samego LTE, musi być chociaż po jednym z każdej grupy

Widzisz i dlatego ten ZTE to jakiś wynalazek :slight_smile:

Zagrałem raz i nie wiem czy to zasługa tego wifi 5ghz czy czego, ale nie miałem utraty pakietów, potestuje jeszcze troche

O dziwo na tej częstotliwości wszystko działa dobrze, nie mam już utraty pakietow :open_mouth:

Masz na myśli WiFi na 5GHz? Nie, przyczyną było raczej przełączenie modemu na LTE + WiFi w paśmie 5 GHz. Na kablu osiągniesz jeszcze większą stabilność połączenie PC - Router.