Idź poszukać na Aliexpressie, tam może z cłem zmieścisz się w 400 zł na minimum 4 rdzenie, 2 giga RAM i ekranik HD Z wykonaniem może być średnio, ale gorsze od Manty z Biedronki nie będzie…
Tak, ale chodzi mi o konkretną markę i model. Nie chcę kupować w ciemno. Chcę wycisnąć jak najwięcej z tych skromnych 400 zł. Nie planuję zakupów za granicą, już raz się naciąłem i podziękuję.
Norma. Noname z Chin z naklejka i sprzedajemy. Sam się raczej nie rozleci, ojecu pierwszy poszedł do kosza dopiero po którms upadku jak pękł ekran, do tego czasu tylko barwienie plastiku zeszło
Jakbyś nie zauważył to klawiatura jest w oddzielnym module, dołączana jak stacja dokująca, oczywiście może działać jako netbook ale też jako samodzielny tablet na “dużym” Windowsie.
Tam nie siedzi ARM tylko normalny czterojajowy Atom o ile się nie mylę.
Te akurat wychodziły z Win8, czyli klucz już już jest przypisany do bebechów.
Po co się ograniczać do Androida skoro można mieć Windowsa?
Parę lat temu kupiłem Lenovo A7-10F za 270 zł. Nie spodziewałem się niczego i pozytywnie się zaskoczyłem. Mało miejsca na aplikacje ale do prostych zastosowań (Spotify, OpenFM, jakieś proste gry, przepisy kulinarne, pogoda) nadaje się wyśmienicie. Oczywiście jakieś bardziej zaawansowane strony i już wymięka, ale nie do tego go kupiłem. Dalej jest w użyciu i generalnie jak za takie pieniądze to jestem zadowolony. Wszystko zależy od naszych oczekiwań.