Tactical OPS TOST Protect( 2.4.0.69 ): Found cheast on

Witam mam problem, otóż dałem koledze płytę z gra Tactical OPS 3.5. Aby grać nie wymagana była instalacja wystarczyło tylko kliknąć na plik .exe. No i mi działa wszystko w porządku, a kolega jak już połączy się z serwerem i kupi bronie to pojawia mu się takie coś

TOST Protect( 2.4.0.69 ): Found cheast on your client: System

Hack: TOST

INI-Parser: CIN-NF

I wyrzuca go z serwera. Wie ktoś co z tym trzeba zrobić i o co chodzi?

Found cheat a nie cheast to po pierwsze, po drugie NIECH GRA FIAR PLAY bez dopalaczy (czity).

On nie czituje, nie wiedziałby skąd wziąć aimboty i takie tam bo ja mu muszę mówić jak się kupuje bronie :slight_smile:

PROBLEM ROZWIĄZANY

Temat nieaktualny

pozdrawiam

W dniu 28.06.2008 , o godzinie 21:08 został dopisany post przez rog1201

On nie czituje, nie wiedziałby skąd wziąć aimboty i takie tam bo ja mu muszę mówić jak się kupuje bronie :slight_smile:

PROBLEM ROZWIĄZANY

Temat nieaktualny

pozdrawiam

nie musi mieć cheaty, aby serwer go wyrzucał. Mógł tak postąpić gdy dany gracz nie posiada UTDC

Hej mam taki mały problem z grą!!Pobrałem acp2 zainstalowałem i jak wchodze na jakiś serwer to mnie rozłancza i wyskakuje mi to: Found cheat on your client:System Hack:TOST INT-Parser-CODE IP-KBA :frowning: :frowning: :frowning: Niewiem co robić bo wiem że chodzi coś o cheata ale ja go niemam nawed niewiem jak to się robi!! PROSZĘ POMÓŻCIĘ !!