Chamski, personalna wycieczka i nie na temat , post świeci w oczy a odpowiedź na niego została ukryta.
W moim przypadku to nie pierwszy taki numer.
Gdzie jest ślad, informacja kto to wykonał?
Jeśli się mylę i jest jakiś mechanizm społecznościowy poprzez który “społeczność” wybiera/głosuje na dany post za jego "oflagowaniem " i ukryciem, a po przekroczeniu progu oddanych głosów to zostaje wykonane,
uprzejmie proszę o dokładny opis tego mechanizmu, sposobu jego stosowania przez użytkownika i progów kwalifikujących.
Nie ma konkretnej osoby odpowiedzialnej za takie działanie. Jeżeli społeczność oznaczy (oflaguje Twój post), to zostaje ukryty. Flagowanie postu możesz znaleźć przy każdym poście w trzech kropeczkach.
Nie nudzę się lecz nie lubie chamstwa i góralskiej muzyki a zwłaszcza jak węże pierdzą.
OK, jaki jest tryb odwoławczy bo jak widać “społeczność” potrafi “łączyć swe talenty owcze w stada wzajemnej aprobaty” nie zawsze pod flagami uczciwej oceny - chamskiego postu pucomana nikt nie oflagował, ja również tak by było dokładnie widać kim jest i na co go stać.
Zauważyłem, że osoby z wyższą rangą mogą ukrywać posty samodzielnie, w innych wypadkach musi kliknąć kilka osób, ale ostateczna ocena w każdym pozostaje moderacji.
Informacje o zasadach działania Discourse znajdziesz na stronie producentów https://www.discourse.org/
Stawiając znak równości pomiędzy społecznością a stadem dokonujesz określenia intelektualnego społeczeństwa. Mojąc na uwadze to co robią decydenci by nadal być decydentami co jest równożnaczne w obecnym stanie ustrojowym z przypodobaniem się stadłu można jednoznacznie stwierdzić że demokracja to najgorszy z ustrojów.
Precz z funkcją oflagowywania!
Trochę już żyję, i to w dwóch a rozdzielając komunizm i socjalizm nawet w trzech, ustrojach.
Więc życie tochę znam i pozwole sobie się nie zgodzić.
Moim zdaniem właściwa odpowiedź to regres.