Może każde zdanie pisze na innym monitorze a na każdym z nich ma inną osobowość i dlatego to tak długo trwa.
Pierdoły? Nie jesteś psychiatrą, więc nie wiesz. Skala wcale nie jest mała i błaha, ludzie od biurka odchodzą i idą do psychiatry. Nie wszyscy mogą pracować w warunkach stresogennych, nieodpowiednich dla psychiki ludzkiej. Potem wciągają Zotral z jakimiś antydepresantami np. fluoksetyną lub inne, które uzależniają, następnie speedy, żeby cokolwiek zrobić, bo są kompletnie wypaleni, w końcu ich życie kończy się na alkoholu.
Taki świat, młodzieży nie rozumie?
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Ogarnij sie z tym cytowaniem
OK, ogarnę się niedozgonnie!
Człowiek raz sie przejęzyczy a robienie syfo u i pisanie syfu wszędzie to jednak jest różnica ale troll wyczaił przejęzyczenie i ma używanie… debil i tyle.
Skąd wiedziałeś? Kto ci powiedział?
Quassar - The ESSAY
Już wkrótce…
@anon33824310 słuchaj Krzysiek to nie tak że ilość monitorów jest zła. Jest ok, ale pewnie rzeczy nie będzie robiło się zawsze wygodnie na 2 monitorach bo to zależy w jaki sposób chcemy to używać.
Do grafiki programowania i tak dalej jest jak najbardziej dobre zestawienie ale do grania na 2 monitorach na raz na 1 oknie gry jest to raczej nie do przyjęcia.
I co fajnie będzie cie komuś na takim czymś celować…
Jednie podczas grania moża sie przydać jak będziesz grał na 1 monitorze a drugi używał do czegoś innego np szukanie tutoriali/FAQ do gry itd na necie czy podgląd streama żeby nie trzeba było minimalizować gry i co chwile do niej wracać (przeskakiwać między oknami) jedynie tutaj to za egzamin.
Czym to zdjęcie jest zrobione? Ziemniakiem? XDDD wiem że pewnie z neta ale mogłeś dać jakieś z tego stulecia
Dałem pierwsze gorsze z youtuba chodzi mi o pokazanie jak wyglądać będzie poglądowo granie w grę na 2 monitorach naraz…
Jakbyś nie zauważył, dzisiejsze monitory nie mają ramek wielkości samych monitorów, i “szpara” jest mniejsza, więc jako poglądowe, to zdjęcie jest słabe…
Jeden monitor ultra szeroki będzie zdecydowanie lepszy, ale też droższym rozwiązaniem. Monitory takie mają emulację pracy w trybie 2 monitorów (windows widzi jeden monitor jako fizyczne dwa) jeśli ktoś chce, a znika wtedy ramka.
Można na takim grać, czy projektować grafikę/film bez problemów w trybie normalnym, a przeglądać sieć czy programować włączając tryb 2w1.
Niektóre z tych ultrapanoramicznych monitorów pozwalają na podział ekranu na części, które działają jak dwa oddzielne wirtualne monitory (bo każdy jest podłączony do innego portu karty graficznej). Pracuje się wtedy tak jak na dwóch monitorach obok siebie (tylko ramek nie ma).
Dokładnie sam mam takie coś na moim starym dellu do grafik można podłączyć 2 kable do monitora i ustawić aby monitor dzielił na 2 ekrany i każdy będzie z osobnego źródła.
A jak nie ma monitor co zwykle mają to modele to zawsze można użyć apki która się tym zajmie.
Do gier oczywiście, że jeden ultra panoramiczny monitor jest lepszy. Do pracy wciąż zdania nie zmieniam. O wiele lepsze dwa lub więcej nawet jeżeli duży monitor można dzielić. To nie jest ta sama ergonomia co dwa monitory.
To prawda, np często zdarza mi się, że obracam o 90st jeden z moich monitorów.
Ależ zgadzam się. Lepszy jeden duży niż dwa małe monitory. Już to pisałem.
Ze swego doświadczenia.
Wcześniej 2 monitory 27" 16:9 i 30" 16:10 teraz jeden 35" 21:9 powiem że wszystko rozchodzi się co chcesz robić. Może skończyć się tak że używać będziesz 1 a 2 to zapchajdziura.
Do grania 2 - bezsens.
Do pracy, stremowania - OK.
Do codziennego użytku - też OK (na jednym strony www na drugim w międzyczasie film, serial).
21:9 - ogólnie do wszystkiego jest OK. Ewentualnie będziesz miał czarne paski po bokach.
Pozostaje kwestia kasy. Brać byle jakie 21:9 dla samego “panoramicznego” ekranu nie ma sensu.
Zastanów się i te wszystkie uwagi co inni ci dali przełóż na własne doświadczenie z użytkowaniem sprzętu…