Czy zasilacz wyrobi na takim sprzęcie? (zamierzam jeszcze kupić GF 8800GT, lecz oddzielnie na allegro)
Czy ktoś mogł by mi zaproponować jakąś inną płytę główną? Bo do tej do końca nie jestem przekonany. (do 280zł)
Co do ramu… Może ma ktoś na oku coś lepszego a w podobnej cenie? no i co sie bardziej opłaca… czy to co wybrałem czy może 2x1gb 1066mhz? jesli chodzi o to drugie to pasowało by też wybrać płyte z szyną która obsługuje taką predkosc pamieci…
Proszę o wypowiedzi na ten temat, rozpatrzę każdą propozycję/poradę
niestety nie ma go w tym sklepie gdzie bede go brać, a tam biore wszystko oprócz grafy. wejdz moze na apollo.pl i wybierz coś z tego co tam jest jeśli chcesz pomóc.
Corsair 450W może dostarczyć mocy tyle samo co ten Chieftec, a przy tym świetnie trzyma napięci i ma wysoką sprawność. Jakbyś dorzucił jeszcze trochę, to miałbyś Corsair 550W, który już tego Chieftec’a bije na głowę. Ale ten Chieftec nie jest też taki zły.
A poza tym w apollo nie ma wielu produktów i nie jest tak tanio… Musisz w tym sklepie? viewtopic.php?f=19&t=267420 - masz sklepy w których powinieneś znaleźć taniej i lepiej