Hej,
Szukam taniego i dobrego czytnika ebooków. Rozważam zakup Cybooka Muse Light, ale nie znam nikogo kto by mógł go polecić. Czy ktoś z Was go ma i może coś o nim napisać?
Pozdrawiam
Witaj osobiście używam czytnika Inkbook Classic i mogę śmiało go polecić tygodnie działania na baterii, bardzo przystępna cena ok.200 zł i dużo odtwarzanych formatów m.in pdf, epub itp. jedynym jego minusem jest brak podświetlenia ale mi to nie przeszkadza Ewentualnie jeśli zależy ci na podświetleniu proponuję Inkbook Obsidian cena ok.400 zł.
Od mniej więcej roku korzystam z czytnika Kiano. Kupiłem go za 200zł ale tylko dzięki obniżce w sklepie. Aktualnie cena to +/- 300 zł. Opinie są różne, ale ja sam jestem zadowolony biorąc pod uwagę niską cenę.
Dziękuję za informacje Myślę teraz też o Pocketbooku Touch Lux 3. Nie chcę kupować Kindle, bo są przereklamowane moim zdaniem. Macie jakieś zdanie na ich temat?
Kruger&Matz Library pierwszy ebook tej firmy ale chwala pierwsi kupujacy
Ja mam Pocketbooka Touch HD, sprawuje sie świetnie. Ekran jest jak żyleta, podświetlenie na wysokim poziomie. No i nie tnie się, wszystko chodzi gładko.
Pozdrawiam
ja też mam Pocketbooka https://www.sferis.pl/czytnik-e-book-pocketbook-625-basic-touch-2-czarny-625-basic-2-czarny-p474606
Bardzo jestem zadowolony
Kumpel ma właśnie tego Pocketbooka, mówi że by kupił drugi raz gdyby trzeba było Dobry i opłacalny zamiennik dla Kindla
to prawda cena nizsza a jest naprawdę fajny
Kupiłem sobie uzywany tablet Lenovo s5000 za 200 zł lekki czytać można z 4 dni i jeszcze za komputer posłuży.Z aplikacja ALReader daje radę