Przypadkowo w Carefourze zauważyłem dzisiaj “myszki gamingowe” z tej serii jak na zdjęciu… modeli było kilka, ale ceny rzędu 15-20 zł, tyle co za te karłowate do chińskich żółtych rączek
Jako, ze mam jedną z tej serii i leży mi dobrze w dłoni, to kupiłem…2 na zapas. Jeżeli ktoś też ma takie łapy wielkie jak ja, to polecam uwadze popatzreć na promocje przy wizycie
Czego oczekujesz po myszach dla dzieci?
Albo coś jest tanie albo dobre.
Kup raczej coś Logitecha, będziesz się cieszył długie lata komfortem i bezawaryjnością.
Jeśli chodzi o tanie myszki to polecam.
Jak będę potrzebował, teraz mam jeszcze dwie w zaapsie
… wątpię Myszki do podróżnego laptopa maja krótki okres życia, kabelek urwany, zleciała na podłłoge w pociągu etc. Dlatego wolę takie oszczędne
On pewnie ma na myśli bezprzewodowe, więc kabelek się nie połamie.
Nie no z bezprzewodowych zrezygnowałem gdzieś w czasach Morrowinda, latanie w sobotę wieczorem po osiedlu i pytanie w kioskach “te małe paluszki są do myszki”? Ta myszka ma działac, a nie żebym jeszcze baterie wymienne lub dodatkowe łądowaki woził…
A tak poważnie to po co ci ten kabel do myszy, zwłaszcza mobilnej, boisz się że zgubisz jak na kablu nie będzie?
Bezprzewodówkę Logitech M515 tarmoszę już chyba z 6 lat i nie chce zdechnąć.
W swojej zmieniłem baterie może dwa razy przez 6 lat.
Faktycznie jest to wielki problem zwłaszcza że “Logitech unifying” pokazuje stan baterii myszy.