Technicy TP pracują też w terenie w Wigilię

Co ciekawe widziałem dziś monterów TP :o ,chyba kogoś dołączali gmina poniżej 10 tysięcy osób.A mnie infolinia proponuje 6mb/s ,które było nie realne według Technika i według mnie po odczytach z routera .Wszystkiego najlepszego na święta i Nowy rok ,a abonentom TP jak ja życzę mniej podłączeń ,uczciwości pracowników infolinii TP ,oraz więcej remontów .Bo połowa jest skazana na 1mb/s w polocie do 2mb/s ,a mamy gonić UE a nie Białoruś .W TV Cyfrowej DVB-T coś drgnęło,bo nas Białoruś i Ukraina zaczęła wyprzedzać w Technologi cyfrowej.

Dlaczego mieliby dziś nie pracować?

qwerty01 sporo firm dzisiaj wzięło sobie wolne ,chociaż by w Wigilię dali spokój .No ale z drugiej strony ,internet na gwiazdkę .

Sklepy, supermarkety, firmy kurierskie, hurtownie itd itp też pracują. Ja rok temu o tej porze jeszcze odbierałem paczkę z Merlina. Nie będą montować internetu to 21.00 tylko jak większość pracujących pewnie do jakiejś 14.00.

Zresztą ktoś w Święta musi pracować, policja, szpitale, niektórzy administratorzy :stuck_out_tongue:

Mimo wszystko Wigilia to dzień pracujący, to nie niedziela czy święto. Jednakże wieczerza wigilijna po zapadnięciu zmroku to właściwie najważniejszy moment Świąt Bożego Narodzenia, dlatego zrozumiałe jest, że w tym dniu po godz. 14-15 pracują tylko ci, którzy muszą, jak np. służby ratunkowe, a większość ma już wolne i pędzi do domu.

@Powek - spację wciska się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed. :wink:

glasser zgadza się jak pracowałem w UK ,to szef nie wierzył ze Angielski sklep może niecały tysiąc zł .płacić Polakowi ,tłumy mniejsze niż w Polsce .A zarobek około 1,5 tyś funtów ,a u nas niby ta firma ledwo wiąże koniec z końcem :^o .