Technika Informatyczne Warszawa

Witam

Jestem Damian i zajmuję się grafiką komputerową i moviemakeringiem… Jestem profesjonalnym graczem Counter-Strike ale nie o tym tutaj mowa…

Chodzę do 3 klasy gim i jak wiadomo za 2 tyg są testy i już teraz chcę wiedzieć jakie Technika lub liceum polecacie w Warszawie godne uwagi.

Pasjonuję się wszelkimi rzeczami komputerowymi od programowania po składanie komputerów.

Co myślicie o Kasprzaka bo to szkoła ciekawa

A co uważacie na temat Odrowąża blisko mnie i jest profil ciekawy ale nie wiem czy szkoła nauczy mnie tego co oczekuję

i jeszcze coś…

Czy w tych szkołach są tak zwani kozacy?

nawet na studiach nie nauczysz się za wiele jak sam w domu nie przysiądziesz

ja miałem na politechnice c,c++,jave, vhdl i każdy był liźnięty na laborkach, ale nie w takim stopniu opanowanym aby ktoś chciał mi zapłacić za moją wiedzę, bo po prostu za mało wiedziałem.

w domu trzeba posiedzieć a nie liczyć na system edukacyjny. Dobra szkoła, może zmobilizować do nauki języka programowania a nie grania w cs’a 8)

Po co szkoła? Profesjonalni gracze maja kontrakty i coś tam zarabiają. Co będziesz się uczył?

Nie odbiegając od tematu, z własnego doświadczenia polecał bym iść do liceum no chyba ze masz jakieś technikum na wysokim poziomie.

Nigdy nie wiesz co Cię w życiu czeka, a każdy papier się przydaje.

Zmienna losowa… nie tyle zależy od szkoły co od własnego samozaparcia i ludzi których się spotyka w szkole. Można trafić na szkołę-dno ale super grupę ludzi (choćby 10 osób) i iść przed siebie. Szkoła NICZEGO Cię nie nauczy, musisz uczyć się sam.

Hehe, też miałem zadać to pytanie :slight_smile:

Co prawda nie mogę polecić Ci żadnej szkoły, bo dopiero się wybieram, jednak też interesuję się informatyką. Myślę, że najciekawsze propozycje to:

-Technikum Elektroniczne nr. 3 (Ul. Gen. J. Zajączka 7)

-Technikum Elektroniczne nr. 1 (Ul. M. Kasprzaka 19/21)

-Technikum Mechatroniczne (Ul. Wiśniowa 56)

Grafiki i Moviemakeringu uczyłem się tylko sam w domu bez pomocy z zewnątrz jestem pilnym uczniem pod względem komputerowym a z cs na razie nie mogę zarabiać bo za małe sumy…

Chcę abyście polecili mi szkoły i powiedzieli co myślicie o tych które przedstawiłem powyżej jak ktoś nie umie czytać to powtórze te szkoły:

Odrowąża

Kasprzaka

Zajączka

Akurat na tworzenie filmów nie licz, bo tego na 99% nie będzie w żadnej szkole średniej.