Dodatkowo czasami (choć coraz częściej) mam problem z przewijaniem strony. Mianowicie strona się przesuwa po czym wraca kilka linijek wyżej. I tak w koło. Nieważne czy to scroll czy suwak w przeglądarce.
Szczegóły:
Jakiej przeglądarki używałeś podczas napotkania błędu? Podaj nazwę i wersję lub user-agenta.
Firefox (69.0.1 (64 bity))
Czy błąd występuje w widoku mobilnym czy desktopowym?
Desktopowym
Czy udało Ci się zreplikować (powtórzyć) błąd w trybie incognito (przeglądaniu prywatnym) Twojej przeglądarki?
Na tej samej stronie tak.
Jakie czynności (krok po kroku) wykonałeś/aś od załadowania strony do wystąpienia błędu?
Scrollowałem na sam dół strony.
edit:
Problem jest tylko w Firefox. Sprawdziłem też wersję Nightly (71.0a1 (2019-09-29) (64 bity)), dzieje się to samo. Natomiast w Chrome problem nie występuje.
Tak jak pisałem w innym wątku, wiemy o tym problemie - dotyczy głównie Firefoksa (przeglądarek Gecko). Pracujemy nad rozwiązaniem wspólnie z zespołem IT WP odpowiedzialnym za biblioteki reklamowe, bo to w nich leży problem…
Udało nam się w międzyczasie namierzyć dokładne źródło problemu i tymczasowo wyłączyliśmy problematyczną reklamę. Naprawa niestety tak jak pisałem nie leży w całości po naszej stronie…