Hey.Jaki mam tel. wybrać ? Mój budżet to 600zł
Zależy mi głownie na dobrym aparacie i filmikach, reszta nie ważna
Hey.Jaki mam tel. wybrać ? Mój budżet to 600zł
Zależy mi głownie na dobrym aparacie i filmikach, reszta nie ważna
Witam!
Może ktoś mi zarzuci, że pisze nie na temat, ale zauważyłem ostatnio taka tendencje, że ludzie szukając telefonu szukaja pudełeczka z bajerami. Jak tak dalej pójdzie to niedługo będą prośby w stylu…"Szukam telefonu do x zł. Fajnie żeby miał dobry aparat, dobrze odtwarzał MP3, mógłbym odtwarzać filmy podobnie jak na PC. Może być bez obsługi rozmów przez GSM i wysyłania/odbierania SMSów.
Konkludując, zastanów się czy potrzebny jest Ci telefon czy coś do odtwarzania MP3 i filmów.
Pozdrawiam!
szykam Masz wiele racji, ale jakbym miał przy sobie nosić telefon, aparat, nawigację i mp3 to bym z walizką musiał chodzić. A tak wszystko jest pod ręką, gdy potrzebuje. W jednym opakowaniu. Spójrz na to z tej strony
K750i
i tyle
szykam jaki masz z tym problem? Świat idzie do przodu, miniaturyzacja i wielofunkcyjnosc są teraz na czasie i w cenie
Wracając do meritum.
Do fotek; K550i ale nie licz na dobre filmy. Do nich polecam Samsungi (oczywiście te potrafiące nagrywać w min. 352x288 px), ewentualnie Nokia N70 (bedzie i Symbian) - choć przyznam że dozbierałbym 100zł i poszukał Nokii 6120
Za 600zł juz kupisz N73 - sprawną w 100%
Ale nie zawsze pełen komplet.
Chyba lekko Cię poniosło…
Pewnie widziałeś z simlockiem na zagraniczną sieć a i tu bym polemizował z sensem zakupu takowej.
Dokładnie:
miałem możliwość kupna Nokie N73 ME za 640zł + koszt przesyłki (15zł)
W 100% sprawna, pełen komplet, bez sim locka, PL menu, stan BDB
Miałem ją brać, ale wstrzymałem sie i na drógi dzien kupilem Nokie 5700XM (ktora uzywam do dziś) roniez w dobrej cenie.
pozdrawiam
P.S
Teraz N73 idzie juz spokojnie wychaczyc za 600+ bez locka a nawet zdarzyla sie okazja ze byla N73 za 500 ale z lockiem na vodafone chyba.
Chyba u ruskich na targu…
Ehh…no jak u ciebie sprzedają…
Ja mowie tylko i wyłącznie o allegro.
Ale zazwyczaj jak jest taka okazja to jej dłużej niz 10min nie ma bo odrazu ktos sie skusi i kupuje bo warto.
Tak na marginesie, w Irlandi ten telefonik (N73 ME pełen komplet bez locka, nówka z salonu) kosztuje 579zł
Tylko w Polsce są ceny dwa razy większe…jak nie 3 razy
N95 to juz w ogole… kosmos cenowy
hmm moze jaks motorola? Z3 albo V6maxx
masz linka http://www.e-halo.pl/index.php?akcja=produkty&iKatId=98