Co do tematu, to proponuje Ci kupić nokie 6120. Jest w podobnej cenie jak k800 a bije ten telefon na głowe. K800 ma tylko dobry aparat. Nic więcej takiego nie prezentuje. 6120 ma symbiana, ale działa tak szybko, że nie zorientujesz się, że to symbian, a przedewszystkim ile masz możliwości.
Chyba masz małe pojęcie na temat 6120? Kiedy ci zwalnia? No ale ok, jeśli osoba nie zna się na symbianach, to rzeczywiście lepiej wziąść ten oklepany K800, albo może D900. Podobnej klasy aparaty, a samsung ma lepszy wyświetlacz i lepsze wykonanie. Oprócz tych 2 modeli jeszcze bym się zastanawiał na nokią 6300, ma bardzo pozytywne opinie w sieci i świetną cene.
a ja odradzam, dostałem go od siostry z irlandii. fon ma fajny wyświetlacz i dźwięki ale jak za tą kasę to tragiczna jakość wykonania. przyciski od aparatu, włączenia latają jakby miały powypadać. zerwał mi się jeden zawias od klapki otwierającej dostęp do karty pamieci, nie wiem czemu nie ma tam zamaist tego gumowej zaślepki, poza tym tragiczna jakość obudowy z której strasznie schodzi farba. jak za fon tej klasy pownno być to lepiej wykonane