Telefon 3G

Witam :smiley: Proszę o radę, który z tych fonów wybrać ???

Nokię 6151 wraz z kartą pamięci 512 MB

Samsunga SGH-Z170 wraz z kartą pamięci 512 MB

LG KU311 wraz z kartą pamięci 512 MB

Samsung SGH-Z370 wraz z kartą pamięci 512 MB,

czy może Samsung SGH-Z400 wraz z kartą pamięci 1 GB

żaden z nich . weź SE V600i lub k800i , są znacznie lepsze

jak mowi iwa nike

no ewentualnie

ale i tak jestem przy

bo SE to bardziej multmedialne telefony .

No na pewno nie są bardziej multimedialne niż nokie z symbianem :stuck_out_tongue:

i w ogóle wszyscy mówią że nokia jest twarda itp. może te starsze modele tak ale te nowe… :x

a tymczasem mój SEk300i przeżył oj przeżył i działa ale zmieniłem go na k510i i też nic złego o nim nie powiem

a kto tu mówi o “twardości” sama poruszyłaś temat multimedialności, co kolwiek to dla ciebie znaczy… Z resztą nie będe tu wspominał o legenfdarnych joystickach serii K :stuck_out_tongue:

no tak . co prawda mój k300i miał już 3 joystiki ale pozatym ok .

taki dopisek . tel musi być twardy . jak już kupić to coś dobrego .

ekm…jestem mężczyzną … może mój nick jest rodzaju żeńskiego a dlaczego to już moja sprawa. to tak na przyszłość 8)

No tak, ale mi potrzebna jest fona ze “szlotem” na karty pamięci :smiley:

Ponadt SE V600 nie występuje w żadnej ofercie abonamentowej. Aha :smiley: W SE joye tną się jak …

Złączono Posta : 25.06.2007 (Pon) 11:06

A K800i jest za drogi !!

To modele co podałem mam w Play przy abo 30 zł za ok. 100 zł. Jeden z nich za 149 zł. K800i w ERZE kosztuje prawie 900 zł przy takim samym abonamencie :smiley:

Weź Samusnga Z-400 lub nokie.

Nie bierz żadnego SE bo to szajs. Chyba, że Ci nie przeszkadza że Ci się zaraz rozwali to ogólnie SE są dobrymi telefonami a nawet najlepszymi po Noki.

Też myślałem najpoważniej nad tymi dwoma. Jednak Nokia bardziej mi przypadła do gustu ze względu na IRdA. Jednak Szamszung ma lepsiejszy aparacik. :smiley: Jeszczę muszę ponegocjować w Erze nad zmianą telefonu. Mam dwa numery na koncie abonenckim i dwa telefonu więc niech sadzą do jasnej ciasnej :slight_smile: jakieś upusty na telefony :smiley: SE jest dość fajnym telefonem (szczególnie nowe z serii W i K). Myślałem nawet nad V800 lub Z800. Jednak nie ma go w ofertach abonamentowych naszych Polskich Sieci :smiley:

Pozdrawiam Inferno

Hmm…

Kup sobie LG KU800 (ludzkim językiem - czekoladka :mrgreen: ) :wink:

To jest phone :twisted:

Sorki :smiley: Ograniczenia kasy do 200 zł :stuck_out_tongue: abo do 40 zł :smiley: