Telefon dla seniora

W związku z koronawirusem mam szybką akcję, żeby dziadkowi kupić telefon komórkowy, coś prostego, żeby łatwo skumał o co chodzi, a był z nim zawsze kontakt. Co polecacie? Mi polecano Maxcom MS459 Harmony, że to świetny telefon dla seniora. dajcie znac co sądzicie.

1 polubienie

Maxcom MM426 - realnie przetestowany na seniorach powyżej 70 lat. Nawet nie muszą kumać ładowania bo ma stację dokującą na którą się odkłada.

Teściowa testowała dwa. W jej przypadku dotykowy, obrazkowy, okazał się dużo lepszym wyborem. Z dużymi klawiszami szło jej beznadziejnie.

2x tańszy myphone prime 2, do siwizny mi daleko, ale dla osób ze słabszym wzrokiem 5.5 cala robi różnicę. No i nie przesadzaj z cenami, babcie i dziadkowie raczej nie będą grali na tym, najwyżej odkryją youtube i powtórki mody na sukces, jak koronawirus dłużej zostanie. :stuck_out_tongue:

Koniecznie musi być smartfon? Polecam coś ze stajni myPhone, np: myPhone Halo 2 https://www.myphone.pl/product/myphone-halo-2/

Nie róbcie z tych dziadków takich niepojętnych, mam w robocie jakiegoś Maxconna i dostaję wścieklizny jak mam gdzieś zadzwonić czy odebrać telefon, pokaż dziadkowi prosty telefon dotykowy, a już nigdy nie będzie chciał jakiegoś badziewia z klawiszami.

Ciekawe zdjęcie, reklama badziewnego klawiszowca, a starszy pan co trzyma w ręce, dotykowy, antyreklama na 100 fajerek

Kto by patrzył na reklamę przez zakupem.

ja zauważyłem

Każdy może zauważyć, ale nie po to, żeby czepiać się.

ja się nie czepiam, ale taka reklama jest antyreklamą

Każdy jakoś musi reklamować swój produkt.

swój to za dużo powiedziane, wyprodukowały go małe chińskie rączki, a wystawca dolepił logo