Telefon do 200 funtów, z b. dobrym aparatem

Witam.

Od trzech mam SE k800i. Trudno mi się rozstawać z tym telefonem bo przypadł mi do gustu jak żaden inny lecz ma już swoje lata i czas wymienić.

Poszukuje telefonu do £200.

Wymagania:

-Aparat taki jak w k800i lub lepszy (w szczególności flesz)

-Wi-fi (b. zalecane ale nie wymagane)

-Czas trzymania baterii min. 5 dni.

-MP3, 3GP, MP4 etc.

Co polecacie? Szczerze mówiąc to nie wiem czego mam oczekiwać od telefonu, ale najważniejsze wymieniłem powyżej.

Z góry dzięki za pomoc.

PS: Proszę podawać propozycje telefonów tylko tych które mieliście okazje testować.

LG Swift

fajny ale z wyglądu przypomina typowy telefon dla pań. Coś jeszcze?

Skoro tak ci się podoba SE to go zostaw i kup za te 200£ cyfrówkę. Jakoś zdjęć będzie powalająca w przeciwieństwie do jakiegokolwiek telefonu z “super” aparatem.

mam już lustrzankę (nikon D60) a telefon chce zmienić bo ma już kilka usterek których nie opłaca mi się naprawiać.

to może SE XPERIA X10

sprawdzając ceny na ebay stwierdzam że jest za drogi o £80.

Jeśli bateria to Nokia E52.

Nie ma co prawda flesha. Ale przecież masz lustrzankę.

Ma za to Wifi.

jak popytałem na innym forum to pasuję mi SE C905, nawet sobie trochę zaoszczędzę.

Sam mam C905 i jestem z niego bardzo zadowolony.

Może i oddawałem go do serwisu 3 razy, ale jak jest na gwarancji to jest OK :slight_smile:

wow, i co potem? jak można być zadowolony z czegoś co się 3 razy zepsuło? i jak można jeszcze to polecać komuś :stuck_out_tongue:

A czym są niecałe 2 miesiące czekania do ponad 2 lat zadowolenia z GPS’a, aparatu 8.1 pxl, gier i aplikacji z akcelerometrem , szybkim internetem, Wi-Fi… wymieniać dalej?

jak mi się zepsuje np. za rok, to zażądam zwrotu kasy, a wtedy za te pieniądze kupie coś lepszego :slight_smile:

Ciągle tak robię z różnymi rzeczami, głównie częściami komputerowymi, bo prawie wszystko mi się samo psuje chwile przed końcem gwarancji.