Telefon do 350zł

Jak w temacie. W grę wchodzi SE, nokia, Samgung. Czego oczekuje…

• mp3

• aparat (min. VGA)

• dobry wyświetlacz

dobrze by było jakby miał slot kart i żeby był klapowany lub rozsuwany.

Proszę o wasze propozycje

PS. Temat napisany na życzenie znajomej :!:

Ja proponuje Siemens’a cx75 kupisz za 250zł jak Ci się uda ja mam go do miesiąca i spisuje się no cóż nie rewelacyjnie ale przeżyć się da za tą cenę.

Dołóż parę groszy i kup w200i. Choć ja wolałbym poczekać nawet pół roku, i wziąć jakąś NOKIE np. 5200 lub 5300.

Ja proponuje jednak Motorole. Dołórz ze 20-30 zł i kup motorole e1000. To super telefonik:

* Bardzo głośne (z zachowaniem jakośći) mp3 - stereo,

* gigantyczny piękny wyświetlacz (265 tys. kol.),

* aparat i kamera - dobre ale mogły by być lepsze, 1.3 M pix.,

* slot kart pamięci (MicroSD)

Zresztą sam popatrz po stronach z opisem tego telefonu.

Kup cos z Symbianem: mozesz instalowac duzo programow, gier itp. Np: 6630, 6670

ale żart.

6630 jest 2 razy szybsza i ma nowszego Symbiana.

E250

Z tego co piszecie to jak już to w200i kub e250. Maszyny typu 6630 czy 6670 odpadają bo to ma być telefon dla kobiety

może w300i na allegro???Dzisiaj tak mnie wkurzyło brak irdy w E250 że szok a w w200i nie ma z kolei Bluetooth :roll: więc jedynym rozwiązaniem widzę w300i :)i to nietylko dlatego że ma irdę i blu…

SE K750

SE k750 Jest dziadoski… jak ja bym miał ten telefon to chyba musiałbym używać lupy żeby zobaczeć wyświetlacz i megafonu żeby posłuchać mp3 :mrgreen: :mrgreen: Po za tym kosztuje ok 400-500 PLN LUDZIE :!:

Jedyne co ma fajne to obudowe.

Proponuję niezawodną 6230i

Ja proponuje dołożyć 50zł i kupić samsunga z370 (bez sima) telefon naprawdę fajny (i nie drogi)! Ma cudowny dźwięk mp3 na głośniku, choć swojej e50 ze słuchawkami ep-630 na nic innego nie zamienię. :stuck_out_tongue:

Ja proponuje serie telefonów Samsung z rozsuwanym wyświetlaczem. Są to naprawdę bdb telefony.

I będzie tak masaktycznie zmulało telefon, że nie da sie go użytkować.

Ja polecam SE K750i wbrew pozorom co ludzi mówią, że joysticki się psują ale wiadomo jak ktoś chce to nawet czołg zepsuje.

Albo samsungi e250 i wyżej bardzo dobre wykonanie szyny nie ma luzów itp :slight_smile: (czego o nokii niemożna powiedzieć.)

jak dla kobiety to e250 w kolorze lilla :x

Takie opinie to możesz sobie w D**P wsadzić. To się na pewno nie zdarzy w 6630.