Witam !
Otóż chcę kupić telefon do 400/450 zł. Jakie polecacie. Ja mam na oku: SE W580i, Nokia 6300, Samsung U600/U700, LG Shine KE970.
Zależy mi na dobrym odtwarzaczu muzyki i jak najlepszej jakości.
Dopuszczam używane, ale wolałbym nowy
Pozdrawiam
Witam !
Otóż chcę kupić telefon do 400/450 zł. Jakie polecacie. Ja mam na oku: SE W580i, Nokia 6300, Samsung U600/U700, LG Shine KE970.
Zależy mi na dobrym odtwarzaczu muzyki i jak najlepszej jakości.
Dopuszczam używane, ale wolałbym nowy
Pozdrawiam
SE W810i
Nokia 5200
Nokia 5300
Nokia 6300
—Ogólnie, jeżeli chodzi o SE to i tak raczej Walkman’y
już bardziej opłaca się wziąść W580i. Nowsza wersja Walkman 2.0 i większy wyświetlacz. Jedynym minusem tego telefonu w porównaniu z W810 jest gorszej jakości aparat… ale nie powinno to przeszkadzać, skoro użytkownikowi Szymon Stępniewski bardziej zależy na dobrym odtwarzaczu muzyki 
N73… używkę już za tyle wyłapiesz na allegro z pełnym zestawem, gwarancją i PL menu, bez sima 
a jak tylko do muzy to tylko N91 bo on przebija walkmany
Albo N81 ale cię na niego nie stać 
N73 to dla mnie nowoczesna cegła wolałbym mniejszą komórkę. Ok Zmieniam pytanie jaką wybralibyście komórkę z tych co ja podałem ?
Samsung u600/u700…oh yeah
ZDECYDOWANIE 
Z mojej strony polecę Ci SE. Co Walkman to Walkman 
SE robi dobre telefony muzyczne, a więc też stoję za SE. Nokie są po prostu głośniejsze…
no i tu się mylisz bo N73 jest cichsza na głośniku niż walkmany… a jakość muzy na słuchawkach w N91 jest 2x lepsza niż w jakimkolwiek walkmanie! głośnik ma podły, to prawda ale na słuchawkach
cud, miód i orzeszki 
Na słuchawkach zawsze jest lepsza jakość… Oczywiście to też zależy od właśnie słuchawek.
ale na tych samych słuchawkach między N91/N81 a jakimś walkmanem no to wygrywa N91/N81…
SE P990i spokojnie kupisz ja sam nabyłem dobrą używkę za 420 zł
M3000 jest IMO lepszy
no i kosztuje podobnie…
SE W580i
6300 odradzam - aktualnie użytkuję. Badziewny playerek ta Nokia ma, ale ogólnie to dobry telefonik. Głośnik, choć mały: niczegosobie… Dlatego, z tych co autor wątku wymienił wybrał bym - również - SE W580.