Witam. Tak jak w temacie interesuje mnie jakiś telefon do ok. 400 zł… NIE SYMBIAN… I dobra bateria…
Nokia N95
Sony Ericsson k800i, na allegro powinieneś kupić nowego do 400zł
Nokii N95 nie chcę nawet za darmo… a co do SE to jeśli ta firma to bez “dżojstika”…
Nokia 3120 Classic
to Sony Ericsson W810i bez dżojstika, ale w k800i nie psują się już tak dżoje jak w starszych modelach np.k700i czy k300i
No to może jakaś fajowska motorolka z serii Z. Znajomy ma V3i - niby zwykły telefonik, a przerobił w nim już dużo rzeczy. Ma nawet swojego monstera na matraxie.net. Motorolki widać są podatne na tunig programowy.
a czemu nie symbian?? bo miałeś N73 lub starszy i twierdzisz że symbian jest wolny?? (bo masz rację, stare symbiany mulą ale w takiej 6120CLS chodzi szybko…)
BTW. nie polecę ci żadnego fona bo fony bez systemu to dla mnie kompletna klapa, nie wiem jak można używać czegoś takiego…
Ja twierdzę, że telefon to telefon, a z symbianem same problemy.
W sumie masz rację z tymi systemami (miałem styczność z symbianem) ale jakoś przyzwyczaiłem się do szybkości bez systemu… A mój SE P990i zawiódł jako symbianowiec…
bo P990i był do kitu
symbian był w nim straszny i ciągle mało ramu
może jak będziesz nie daleko np. ery to na wystawie sprawdź czy nie ma czegoś z symbianem ale nowszym (6120 najlepiej
w końcu spełnia twoje wymagania
)