Telefon do 400zł?

Witam! Od pewnego czasu zamierzam sobie kupić telefon .

Dotykowy

najlepiej Android

fajnie jakby z klawiaturą qwerty (choć nie koniecznie)

jakiś dobry aparat ok 5 mpx

wyświetlacz większy lub równy 3 cale

WiFi

Bluetooth

GPS

I żeby był fajny

Na początku myślałem o Monte, potem se xperia x8 i se xperia x10 mini pro, a teraz rozważam Nokie C6

Fajny by też był se Vivaz pro, ale drogi :?

Najlepiej do ok 300-400 zł

Proszę o pomoc ![-o<

http://allegro.pl/listing.php/search?ca … C%C2%A0%3E

Xperia Mini Pro [nie x10 mini pro]

Jeżeli uda Ci się wyciosać jeszcze 100 to Sony Ericsson LWW. Żadna z twoich propozycji nie jest opłacalna. Nie inwestuj w stare smartphone.

a mi chodziło o sony ericsson xperia x10 mini pro, a nie sony ericsson xperia mini pro to inne telefony :o

Ale nie wiem czy uda mi się wycisnąć jeszcze 100 :? AHA JESZCZE ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE MOŻE BYĆ UŻYWANY (raczej nawet lepiej bo są tańsze, a nie zawsze poniszczone )A może troszkę większy smartphone :?:

Nokia nie ma androida jak i rowniez monte :wink:

Zerknij moze na : sgs Ace , zte blade 2 redbull ,

Czytać do końca już się nie chce?

Xperia Mini Pro jest bardzo dobra. X10 mini pro jest za mała. Ekran nie nadaje się do przeglądania internetu i jak dla mnie nie nadaję się do codziennego użytkowania. Ekran mniejszy niż 3 cale dyskwalifikuje go na całej linii. Ani na tym pograć, ani newsów poczytać zostaje tylko pisanie sms i odtwarzanie muzyki. Ta klawiatura QWERTY również do najwygodniejszych nie należała. Hardware w Mini Pro [sk17i] bije na głowę x10. Do tego gwarantowana aktualizacja do 4.0 o ile pamiętam.