poszukuje jakiegoś telefonu w tej cenie. Chiałbym by miał dość aparat, kamere, bluthuta, IRDE, video-rozmowy, możliwość rozbudowy pamięci, kamerę no i emial ,przegladarke radio i takie tam. I nie wiem jaki czy nokia czy sony Ericksson czy może inny.
k800i, p1i
Dzieki za propozycje tylko nie z Jostickami bo moja siostra ma k 800i , ale żojstick jej padł. Najlepiej coś w stylu k550i
k770i?
LG KC 550
N73?
Nokia E51
Nokia 3110 classic. w salonie za jakieś 400 PLN, na Allegro (nowa, z gwarancją) za 250 PLN. Korzystam, polecam
Żartujesz, prawda?
Za taką sumę kupisz już Nokię E51 i to jest chyba najlepsze co dostaniesz w tej cenie. Aparat co prawda nie rzuca na kolana, ale telefon ma ogrom możliwości.
Jeśli nie chcesz telefonu z Symbianem, to zwróć uwagę na modele Sony Ericssona k770, k800i, C702. Są to porządne telefony wyposażone w bardzo dobry aparat.
Nom ta nokia E51 Fajna wyglądem nie zachwyca ale ma symbiana bluthuta no i wi-fi. Jeszcze myslaem nad n73 ale nie wiem czy coś znajde do takiej ceny
E51 jest lepsza od N73.
Ma więcej opcji. Poza tym jest cieńsza a nie taka gruba jak N73.
Sam mam E51 i polecam, świetny telefon.
Bluetooth, to już dzisiaj standard. Nic lepszego nie znajdziesz w tej cenie. N73 nie polecam.
Poza tym N73 wiesza się a E51 nigdy mi się nie przycięła/zawiesiła.
HTC Blue Angel (m2000)
HTC Universal (m5000)
HTC TyTn (m3100)
ew. HTC E650 jesli nie chesz touchscreen-a
Za tą cenę najlepszy będzie HTC TyTn (m3100)
Blue Angel ma te same parametry co TyTn z tego co wiem i jest sporo tańszy