witam zastanawiam się nad kupnem telefonu apple iphone 3g lub xperia x10. Nie wiem który z nich będzie lepszy w chodzeniu po necie słuchaniu muzyki robieniu zdjęć i do gps. Chciałbym także aby był poręczny a x10 ma aż 4’ dla mnie trochę dużo i wiąże się to pewnie ze słabą bateria. Proszę o pomoc i o inne propozycje
iphone 3g
Może jakiś HTC? Ja po 6 latach używania różnych Nokii, ze swojego Wildfire jestem bardzo zadowolony. Ze swoim budżetem pewnie znajdziesz nawet jakiś lepszy model
Ja polecam Samsunga Wave S8500 świetny telefon,a na allegro znajdziesz w jakiś okazjach go za 700 zł
LG Swift (GT540).
Jak dla mnie jest to bardzo dobry telefon w przystępnej cenie. Masz na pokładzie Androida (ver. 2.1), a co za tym idzie całą masę różnych, przydatnych aplikacji dostępnych w sporej części za darmo.
Samo działanie systemu jest bardzo płynne i jak na telefon z tej półki cenowej szybkie. Jedyny mankament, to brak lampy błyskowej przy aparacie no i bateria która trzyma około dwóch dni.
Plusem jest jeszcze wifi, które w moim lg działa niezawodnie. Do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów, a przy moim wcześniejszym tel. Samsung i5700 zdarzały się problemy z utrzymaniem połączenia.
Mankamentem jest jedynie klawiatura, ale jeśli zainstalujesz sobie SWYPE - problem z pisaniem znika, ponieważ nie trzeba naciskać na ekran, a jedynie jeździć po nim palcem i program sam wyłapie klawisze i słowa. ;)) Do tego masz standardowe złącze na słuchawki mini-jack.
Jeśli chodzi o ekran dotykowy, to nie mam z nim najmniejszych problemów. Reakcja na nacisk jest natychmiastowa. Odczuwa się brak multi-touch np. przy powiększaniu zdjęć, ale przy innych czynnościach różnicy między np. iPhonowym wyświetlaczem (pod względem reakcji na dotyk) jak dla mnie nie było. ;))
dzięki Samsung WAVE S8500 to bardzo dobra propozycja 1000Mhz robi wrażenie:D
A jeszcze większe wrażenie robi po zetknięciu się z tym telefonem,mega szybki a w dodatku ten wyraźny wyświetlacz,kolory w nim to coś pięknego…Naprawdę telefon godny polecenia
Z tych wymienionych przez ciebie iPhone
Propozycje ;)? Także podpisuje się pod Samsungiem Wave S8500
dzięki gdyby nie wy to nie wiedział bym o istnieniu samsunga S8500 Wave. Jest wart tyle co iphone 3g a chodzi jak 3gs. Dzięki za pomoc i proszę o jakieś propozycje albo coś na temat tego samsunga kto ma z nim do czynienia
już oglądałem ale dzięki. Czasami widac ze asphalt 5 sie zacina