Telefon do 900 PLN

Siema. Szukam telefonu do 900 złociszy. Obecna Nokia E65 :lol: już mi się znudziła.

Dobrze by było gdyby telefon miał dobry aparat, bebechy w miare wydajne, dotyk na przyzwoitym ekranie no i OS koniecznie. Od razu mogę odrzucić iOS bo Iphone 3G jest wolny, a 3GS za drogi. :wink:

LG swift, samsung wave, cos z HTC:)

Z HTC za 900 złotych Snapdragona nie dostaniesz. Z HTC może twoje wymagania spełni Touch Diamond 2 (przy okazji - mam do sprzedania za 800 zł.). Do 900 zł. na allegro jest też Touch HD (nie 2). Z Androidowych HTC załapiesz się na Dreama, Magica i Hero. Wave jest znakomity hardware’owo, ale OS to jakiś wynalazek Samsunga - Bada OS (nie mogli do tego wrzucić czegoś normalnego - jak np. Android?). Swift nie jest zły. Jego wadą jest stary Android - 1.6. Niby ma dostać update do 2.1, ale zobaczymy jak to będzie.

Swift odpada bo ma małą rozdzielczość ekranu i dlatego, że to LG. Gdyby dobrze poszukać możnaby znaleźć SE X10, ale tu także jest Andorid 1.6 i nie wiadomo kiedy będzie update. Bada OS to jest dla mnie egzotyk więc odpada kompletnie. Szczerze mówiąć to obecnie najbardziej jestem za Hero (rozdzielczość to samo co Swift :frowning: ), ale chciałem jeszcze zobaczyć co społeczność doradzi i ew. zmienić swoja decyzję :slight_smile:

Samsung Galaxy i5700 Spica, tylko nie bierz w Play bo nie zaktualizujesz systemu samemu (chyba że przez ODINA).

Może Nokie E72 albo E52…

Symbian z góry odpada. Teraz mam Symbiana i czas na zmainę. :slight_smile: