Witam!
Znacie jakieś fajne telefony dotykowe, które można kupić na allegro za 300-400 zł?
Witam!
Znacie jakieś fajne telefony dotykowe, które można kupić na allegro za 300-400 zł?
http://allegro.pl/listing/search.php?ca … Poka%C5%BC
Poza tym każdy telefon jest dotykowy - musisz go dotknąć żeby coś zrobić Na tej samej zasadzie działały kiedyś telewizory - każdy miał kiedyś TV dotykowy! A potem nadeszły piloty…
Jeśli zależy ci na dużej funkcjonalności i przeglądaniu Internetu, to dostaniesz bez problemu np. Toshibę G900. Jeśli nie to wybór jest olbrzymi - szajsung avila, dotykowe lg - cookie i reszta.
posiadam Nokię 5800 od około 2 miesięcy. Jestem bardzo zadowolony z niej, bo: jako telefon sprawuje się bez zarzuty, dzwoni, odbiera połączenia, esemesy wysyłam. Jako odtwarzacz filmów robi wrażenie, duże ładne przejrzyste. W gierki można sobie pograć, fajne mają te do ściągnięcia za free ze strony nokia. No i to co najlepsze w tym fonie, to duży ekran - często w pociągu przeglądam sobie sieć (mam iPlusa w komórce za 49 netto, bez umowy, aktywacja na sms) i wszystko hula. Co do baterii, to pamiętaj że jak rębiesz blutufa, albo wlan, oglądasz film na to siłą rzeczy parę godzin i do ładowania. Ten telefonik to już taki minikomputer, potrzebuje sporo energii. Bez korzystania z multimediów tak na luzie to 3 dni spokojnie pociągniesz na baterii. Aha, no i najlepszy bajer, to z lampy błyskowej zrobiłem sobie latarkę - do zrobienia za pomocą aplikacji. Super bajer. Co do HTC, to to mi nie pasuje, to nie jest telefon. pozdrawiam.ps. nie napisałem nic o muzyce, wszak ten telefon do xpress music, więc muzycznie wymiata, ale ja do tego nie przywiązuje uwagi bo mam inne kryteria
To jest już komputer Najnowszy Touch HD 2 ma już procesor 1GHz - to 3 razy więcej niż mój pierwszy komputer! Robi gigantyczne wrażenie. Niestety cena też robi wrażenie :?
najnowszy sony ericsson! chyba nie jest tani, ale jakość …odlatowa :o
Searching…
404
Teraz jeśli pakują dotykowe wyświetlacze do telefonów które kosztują poniżej 1000 zł tzn, że to kolejny szmelc dla mas. Kiedyś Dotykowy ekran = telefon z najwyższej półki mający swoją klasę… tak było aż wypuścili iphona
Dokładnie- dobry ekran i telefon musi kosztować. Dla mnie jeżeli komórka ma byc dotykowa to musi mieć ekran pojemnościowy.Innego nie biore. Bawiłem się avilą to o mało co palca w ekranie nie zostawiłem.(przy wciskaniu był odcisk palca na ekranie-poważnie…) Totalny telefon dla mas. Tylnia klapka wykonana z takiego materiału że już po 5 minutach rękę miałem spoconą.