Posiadam aparat telefoniczny Nokia zakupiony w Irlandii , czy istnieje możliwośc , aby działał w sieci w Polsce , jeżeli tak to co trzeba zrobić ???
Hmm jeśli ma ściągniętego sim locka wystarczy kupić kartę startową a dostaniesz taką w każdym kiosku.
chyba nie ma ściągnietego sim locka. Kartę już mam ale chodzi mi najbardziej o to że menu jest po angielsku , czy można coś zrobić aby było normalne po polsku tak jak w nokiach ale kupionych u nas ?
wydaje mi się że jesli nie ma w ustawieniach języka PL to nie będziesz go miał w tym telefonie, sorry
To źle ci siewydaje kolego.
Marek.L5 będziesz musiał zrobić tak pójdziesz z telefonem do jakiegos serwisu tam ściągną ci sim locka i zmienią jezyk telefonu na polski. powiedz jeszcz jaki to telefon a podam Ci przybliżoną cenę tych usług
nokia 1600 , ale o ile wiem to sim lock potrafię sam sobie ściągnąć. Ale jeżeli chodzi o menu , jeżeli miałbym kabelek do PC , to można samemu to sobie zrobić ?
hmmm pewien nie jestem ale chyba można ale myślę że lepiej dać do serwisu im to zajmie z 5 minut a fortuny nie zapłacisz bo to nie taki znou nowy model.