Witam. Pierw napisze ze jestem całkowicie zielony w telefonach. Znam tylko jakie mogą miec funkcje a moja znajomość modeli 1%.
Prosze o pomoc w wybraniu telefonu za okolo 500pln(moze byc wiecej). Zależy Mi na Dosc dobrym aparacie , klawi qwerty (bardzo) , nie potrzebuje żadnego walkmana itp byle od czasu do czasu mozna było włączyć jakas piosenkę, symbianik. Jezeli byłoby to mozliwe to prosze o podanie ofert w irlandzkich sklepach(o ile ktos sie orientuje) Ponieważ mam możliwość zakupu.
ojjj według mnie nie ma co kupiwac telefon tylko, że względu na aparat bo to głupota jest… Płaci się 2 razy tyle, a aparat jest strasznie lipny nawet gdy będzie miał 14 mpix…
ja miałem k300i, bawiłem się k750i, w810i, k550i… są do bani… nie polecam nikomu… no ale zaraz fanboye się zlecą i będą krzyczeć że to ja jestem fanboyem nokii a SE to najlepsze fony na świecie… prawda jest taka że SE robi fony dla dzieci… nokia zrobiła np. 5500 który jest bardzo wytrzymały i serię E dla wymagających… a SE? robi jeden i ten sam fon w 20 odmianach i nie ma innych niż zabawki dla dzieci…
Jeśli to jest jeden z priorytetów to kup jakiegoś SE tylko z aparatem 3.2 z autofocusem. Tylko nie kupuj K850i, niby ma 5 megapiksela ale zdjęcia podobno gorsze od tych 3.2
Nokia 5200 jest bardzo dobra… Może nie ma symbiana, ale ma to co jest najbardziej w telefonie potrzebne- dzwoni i pisze sms- y. Co prawda N73 jest lepsza, ale 5200 jest także niczego sobie i można ją nabyć za 150 zł…