Poszukuję telefony z klapką, to, co musi posiadać: aparat (min. 1,3mpx), bluetooth’a, mp3. Cena: do 400-450 zł
Bardzo prosze o pomoc
Poszukuję telefony z klapką, to, co musi posiadać: aparat (min. 1,3mpx), bluetooth’a, mp3. Cena: do 400-450 zł
Bardzo prosze o pomoc
a moim zdaniem wszsytko tylko nie benq-siemens. wycofali sie juz z produkcji telefonów. za ta cene to chyba najlepiej jakiegos samsunga
grzesiek82 , wcale się nie wycofali z produkcji telefonów;) Nie ma ich tylko na polskim rynku (i nie tylko na polskim) Ja bym polecał ten telefonik. Kumpela ma go juz około 6 miesięcy i sprawuje się wyśmienicie. A za taką kasę telefonu który ma takie wyposażenie to nie dostaniesz. Dodam tylko że wyświetlacz ma najładniejszy jaki w życiu na oczy widziałem. A mam z czym porównać…
Benq Siemens:) Polecam.
…I przypominam, ze to nie to samo co Siemens.
To jest telefon używany, a poza tym to licytacja
ventunia super że podałaś swoje wymagania ale powiedz czy możesz mieć używkę
no to widocznie mało w życiu widziałeś … , niska rozdziałka , etc.
motorola v360 … miałem ten telefon i polecam , za 400zl nowka z gwarancją komplet trafisz …
Hehe, a Ty może wszystko widziałeś? Tak na poważnie: chodziło mi o wyświetlacze z segmentu 240x320:] A tak w ogóle to czy to jest niska rozdzielczość to nie wiem… Zresztą założę się że w życiu tego telefonu w ręce nie miałeś;)
Masz jakieś uprzedzenie do telefonów marki siemens/benq-siemens? W każdym temacie gdy jest mowa o telefonach i ktoś poleci telefon owej marki to zawsze jeśli się wypowiadasz to Twoja wypowiedź jest na nie.
DGE jak to jest niska rozdziałka to gratuluje, podaj nazwy przynajmniej kilku modeli gdzie jest większy wyświetlacz, no i w normalnej cenie.
A wracając do tematu, wczoraj przyszedł mi EF81 i jest extra. Duży i wyrazisty wyświetlacz, stylowy wygląd, mp3 graja b. głośno i w ogóle, niezłe cacko
Polecam LG F3000. Spełnia wszystkie twoje wymagania:) Wygląd dla maniaków motoryzacji. Polecam
Złączono Posta : 07.09.2007 (Pią) 15:24
http://allegro.pl/item240887422_nowy_lg … rakow.html
Oto i ten telefon LG F3000 gorąco polecam :mrgreen:
v360 ma aparat vga…
Szymon Stępniewski oczywiście wolałabym nowy, ale zdaje sobie sprawe, że mam spore wymagania i malo pieniędzy, wiec przeżylabym tez uzywany ;> Osobiście marzy mi sie nokia 7373, ale niestety to nie na moja kieszen
W sumie na allegro mozna czasami trafić jakiegos fajnego fona dość tanio, ale trzeba mieć szczescie ;] A ja mam fioła na punkcie telefonów z klapką, ale nie chcialabym tez takiego ‘męskiego’ fona - w końcu kobieta jestem
Polecam Samsung E250. Jest to doskonały telefon. Używam go od pół rokui jest bardzo fajny. Ma on klapkę ale wysuwaną. Problem w cenie - 500-600 zł także musiał byś na nowy trochę dozbierać ale naprawdę się opłaca. Polecam!!
Nie żartuj, chyba niewiele osób jest w stanie w to uwierzyć :lol:
Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak “wysuwana klapka”
Polecam SE Z530i lub Z800i, oba można już dostać do 450zł.
:hahaha:
To jest slider
To może ja dołączę się do dyskusji.
Mianowicie jak koleżanka, chciałbym tel. tylko, że do 220zł z klapką. Nie mam dużych wymagań (coś w podobie motki v3).
bartek88885 wiem, że ten samsung jest niezły, gdyz moja siostra go ma i mozna go dostac juz za ok. 400zł,a nie 500-600 zł, ale mi zalezy na telefonie z taka ‘prawdziwa’ klapką ;> [a tak na marginesie to jestem dziewczyną ;>]
JUDGE SE Z530i odpada, bo ma aparat tylko 0,3 mpx, a ja chciałam min. 1,3 mpx ;] ale ten SE Z800i to niezły nie wiem, dlaczego wczesniej go nie wyczaiłam
Mam motorolę v547 od dwóch lat i działa jak cudo, tyle, że nie ma mp3.
W300i