Poszukuję taniego telefonu, (nie jakiegoś drogiego smartphona) najlepiej z Wi-Fi oraz w miarę prostym pisaniem SMS najlepiej z klawiaturą QWERTY jeśli do tej kwoty się da kupić. Zastanawiałem się nad myPhone 8920, który wydaje się odpowiadać bardzo dobrze ma Wi-Fi i dualSIM, ale chcę zapytać jeszcze o wasze zdanie na ten temat czy warto.
Trzymaj się z daleka od tej maki telefonów (a raczej szajsfonów).
Poczytaj sobie opinie o tym telefonie na różnych portalach.
Poza tym wiem że dualsimy tej marki są niepełnowartościowe, karty działają na zmianę (tak samo wygląda sytuacja jak do zwykłego fona dokupisz sobie adapter dualsim) a nie równolegle jak w rasowych telefonach Dual-Sim.
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga D880 DuoZ (to był pierwszy Dual-Sim na polskim rynku) i z tego telefonu jestem bardzo zadowolony bo jest to prawdziwy Dual-Sim, zresztą o tym że jest to udany model świadczy jego nadal niemała cena mimo że już jest to stary model.
Polecam ci poszukać sobie dualsima wśród Samsungów, widziałem że też inne marki takie jak Nokia robią dualsimy.
A opłaca się kupować Samsunga GT-C3322 za jakieś 250zł (nowego)? Bo według recenzji nie jest to do końca dualsim, ponieważ jedna karta się wyłącza podczas, gdy korzysta się z drugiej chociaż w moim przypadku to nie jest absolutnie żadne utrudnienie. Warto? Bo do tej kwoty i to jeszcze nówka to chyba dość dobry wybór.