Telefon z QWERTY i Wi-Fi

Witajcie :slight_smile:

Poszukuje jakiegoś telefonu z klawiaturą QWERTY i możliwością podłączenia do Wi-Fi. Może również obsługiwać Bluetooth i 3G.

Ceny nie za wysokie. Wszelkie modele mile widziane.

Pozdrawiam.

Polecam Nokię E71. Dobra bateria jak na tego typu telefon. Mi trzyma ok 3 dni (nie korzystając z navi), wiec jest to jak dla mnie dobry wynik. Pozdrawiam!

Jeżeli chodzi o tańszy telefon z qwerty i wlan to polece coś co mam osobiście: Blackberry 8120. Nie wiem czy tobie by odpowiadała taka klawiatura ale sam po tygodniu smigam na niej jak na normalnej qwerty http://allegro.pl/item979900140_promocj … o_gsm.html Za tą cenę wątpie żebyś znalazł coś innego z qwerty i WLAN. Z tego co widzę po twojej lokalizacji ( W.Brytania) sądzę że powinieneś znać tą markę bo w Anglii jest bardziej popularna niż w Polsce-chociaż ostatnio to się zmienia. :slight_smile:

Osobiście Blackberry wydaje mi się lepszym wyborem niż Nokia (co prawda to subiektywne odczucie ale zawsze :wink: )

Najtańszy model BB z WiFi to chyba 8320 można poszukać okazji z 8820 albo skusić sie na (prawie)nowego 8520

No i praktycznie wszystkie można kupić taniej niż nokię e71

8320 jest faktycznie najtańszy z pełną klawiaturą QWERTY ale jeżeli chodzi o telefon z “prawie qwerty” to właśnie 8120 ja swojego kupiłem za niecałe 200 zł więc warto szukać :P. Do tego warto wziąść Era Mail Blackberry za niecałe 24 zł http://www.era.pl/pl/indywidualni/uslug … blackberry i będziemy mieli nielimitowany dostęp do Maili, internetu, i wszystkiego co jest dostępne w terminalu BB przy zakupie…Maile będziesz otrzymywać jak zwykłe smsy. Maile są automatycznie wypychane z serwera na twój terminal BlackBerry. Nie musisz ich pobierać bo same się pobierają od razu nie w odstępach czasu…jak np. jest w SE…jeżeli miałbys jakieś pytania z BB to mogę Tobie na nie odpowiedzieć

W sumie autor nie określił przedziału cenowego. “Ceny nie za wysokie” to pojecie subiektywne, więc proponuje doprecyzować kwestie ceny i przeznaczenia.

Usługa BIS jest również dostępna w Plusie i Orange w podobnej cenie i jest godna zainteresowania.