Telefon z WI-FI - co wybrać

Witam!

Obecnie jestem posiadaczem SE k770i, w Erze kończy mi się umowa, więc dostanę nowy telefon. Z tego co się orientuję to nic świetnego, więc wezmę taki z największą wartością i sprzedam. A kupię coś nowego. Myślałem o n85, ale zastanawiam się czy wydawać aż 1K na tel.

Czy możecie mi coś doradzić tak w kwocie max do 650~zł

Co powiecie o SE w715 ? SE G705 ?

jak chcesz się pobawić WiFi to odpowiedź jest jedna: iPhone…

Opera jak i IE na WM nie są wygodne i szybkie :stuck_out_tongue: zwłaszcza Opera która muli przy więcej niż 2 zakładkach

iPhone 2G 8GB widziałem od 600zł (kup teraz na allegro) a strzaskane taniej :stuck_out_tongue:

Możesz wziąć także G705 i przerobić na W715. Telefon nie powinien mulić bo nie ma systemu.Jednakże strony we flashu nie będą działały. A jeśli chcesz sam Internet przez WiFi to kup sobie Ipoda Touch. Pozdrawiam.

Jak masz więcej kasy to najlepszy będzie iPhone

a co powiecie o tym http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1210#

nie ładuj kasy w UIQ bo to stary system i już dawno się nie robi aplikacji na niego, problemy z naprawami itd. :wink: iPhone mimo wszystko jest wspierany, masa aplikacji i ciągle wychodzą… daj sobie spokój z SE bo widzę że masz na ich punkcie obsesje…

właśnie dziwnym trafem dopiero po zakończeniu wsparcia dla uiq zaczęto wypuszczać sporo ciekawego softu na ten system i dalej aplikacje są wypuszczane

na pewno tego “ciekawego” softu nie jest więcej niż na iPhoneOS :stuck_out_tongue:

trochę ciężko mi jest wskazać do WiFi coś innego niż iPhone… Juz nic lepszego nie ma do neta.

Na innych telefonach surfowanie jest utrudnione, na iP to przyjemność

no nie, ale są bardziej pożyteczne… bo na iphone to głównie jakieś żaróweczki, świecidełka i bajery ogólnie zabaweczki, pożyteczny soft w AppStore ze świecą można szukać… wiem bo posiadam iphone 3g i szukając coś pożytecznego należy się nieźle naszukać, jedynie gry są o wiele lepsze niżeli na UIQ

to ze wszystkie szmatławce w necie piszą WYŁĄCZNIE o takich aplikacjach to nie oznacza, ze są tam tylko takie programy

mało wiesz o iPhone i AppStore w którym jest 85 tys aplikacji

Takich kretyńskich zabaweczek to jest może z 3 tysiące. Reszta to gry, programy do obsługi aparatu, GPS itd.

W iPhone siedzę już grubo ponad rok (konkretniej już 1,5 roku) i raczej lepiej wiem co jest w AppStore

I nie, nie są to “głównie jakieś żaróweczki, świecidełka i bajery ogólnie zabaweczki”

Radze założyć sobie konto w amerykańskim AppStore i może wtedy znajdziesz coś ciekawego.

Bo bynajmniej, ja mam grubo ponad 40 aplikacji i to jest jeszcze mało.

ja z appstore naściągałem z 50 a z cydii i wgranych aplikacji IPA miałem ok 70 i ciągle czułem niedosyt :slight_smile: a przed sprzedażą jeszcze znalazłem parę aplikacji ale już nie miałem czasu :frowning: