Obecnie jestem posiadaczem SE k770i, w Erze kończy mi się umowa, więc dostanę nowy telefon. Z tego co się orientuję to nic świetnego, więc wezmę taki z największą wartością i sprzedam. A kupię coś nowego. Myślałem o n85, ale zastanawiam się czy wydawać aż 1K na tel.
Czy możecie mi coś doradzić tak w kwocie max do 650~zł
Możesz wziąć także G705 i przerobić na W715. Telefon nie powinien mulić bo nie ma systemu.Jednakże strony we flashu nie będą działały. A jeśli chcesz sam Internet przez WiFi to kup sobie Ipoda Touch. Pozdrawiam.
nie ładuj kasy w UIQ bo to stary system i już dawno się nie robi aplikacji na niego, problemy z naprawami itd. iPhone mimo wszystko jest wspierany, masa aplikacji i ciągle wychodzą… daj sobie spokój z SE bo widzę że masz na ich punkcie obsesje…
no nie, ale są bardziej pożyteczne… bo na iphone to głównie jakieś żaróweczki, świecidełka i bajery ogólnie zabaweczki, pożyteczny soft w AppStore ze świecą można szukać… wiem bo posiadam iphone 3g i szukając coś pożytecznego należy się nieźle naszukać, jedynie gry są o wiele lepsze niżeli na UIQ
ja z appstore naściągałem z 50 a z cydii i wgranych aplikacji IPA miałem ok 70 i ciągle czułem niedosyt a przed sprzedażą jeszcze znalazłem parę aplikacji ale już nie miałem czasu