Telefunken Diamond TD1 włącza się tylko do loga


(patrykmiselis97) #1

Chciałem dziś zrobic Hard Reset, przytrzymałem Vol - i Power, otwarło się takie chińskie menu (załacznik zdjęcie), klikałem wszystko, niestety nie zrobił się Hard Reset, i był to niestety nie przemyślany ruch, ponieważ telefon włącza się teraz tylko do logaTelefunken, a gdy przytrzymuje Vol + i Power, to wyskakuje brak polecie (zdjęcie załącznik) i gdy klikam factory reset to tez brak polecenia (zdjęcie załacznik) może gdybym od razu przytrzymał Vol + i Power, to bym zrobił dobrze, a tak to coś naklikałem w tym chińskim menu… prawdopodobnie to jest przyczyna, wie ktoś może jak to naprawić? Czekam na odpowiedzi i dziękuje bardzo.


(patrykmiselis97) #2

21074440_143085186184690_521056292_n


(patrykmiselis97) #3


#4

Gratulacje! Wyczyściłeś swojemu fonikowi partycję systemową.
Jeśli nie miałeś nandroid backupu, to teraz tylko ponowne zaflaszowanie urządzenia paczką softu do niego, przywróci fonik do życia.
Np. tym: https://chomikuj.pl/wredniak1969/TELEFUNKEN
Nic innego Ci nie pomoże.
No okej… może jeszcze tylko serwis, gdzie za swoje niemyślenie zapłacisz.
:stuck_out_tongue_winking_eye:


(patrykmiselis97) #5

No ok ale jak mam zrobic to: usuwanie_zabezpieczenia_konta_Google_Factory_Reset _Protection_bez_kabla_OTG_i_roota? Jeżeli telefon się nie włącza, tylko do loga.


#6

Mnie nie pytaj… czytaj tam, może będzie napisane w którymś pdf?
Ja nie posiadam takiego urządzenia, więc nie powiem nic odnośnie detali.
Z resztą… do niego ciężko jest w sieci cokolwiek znaleźć. Mało popularne i nietypowe urządzonko. Niestety.
Może na stronach lub forach producenta coś będzie? Ewentualnie załóż wątek z pytaniem na XDA.