Zapewne oglądaliście kiedyś TVN 24, TVP INFO, Super Stacja itp. Wyświetlają one obraz z kamery, oraz dodatkowe atrybuty takie jak godzina, pasek informacyjny itp.
Ja pragnę zrobić telewizję internetową z różnymi takimi np. logiem, paskiem informacyjnym, czasem itp. ale kompletnie nie wiem jak. Bardzo zależy mi na tym, aby telewizja była na domenie .pl, a nie oparta na jakiejś innej stronie i oczywiście wyświetlana na żywo.
Po drugie, jeżeli mnie nie ma w domu to czy istnieje jakiś program który pozwoli na nadawanie filmów, powtórek itp. o wyznaczonej godzinie.
Posiadam:
kamerę internetową i kamerę zwykłą w razie potrzeby
tuner tv
mikrofon
jakieś tam mini studio jestem w stanie zrobić
Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo proszę o odpowiedź
To znaczy w mojej telewizji planuję nadawanie seriali użytkowników konkretnie z gier The Sims. Rozumiem, że potrzebuję zgody EA GAMES i muszę przygotować jakiś regulamin dla użytkowników nadsyłających swoje filmiki z Simsów?
kiedyś chciałem zrobić taki kanał lecz problemów jest bardzo wiele. póki co to w naszym kraju wiel osób ma internet radiowy a jak wiadomo to strasznie zamula i jakosć będzie słaba. trzeba czekać na oferte cyfrowego polsatu i jak się wszyscy na nia rzucą