Witam,
Czy możecie polecić jakiś telewizor w cenie około 1500 zł? Dobrze by było jak by miał co najmniej 40 cali (docelowo 43). Najlepiej gdyby posiadał smartTV i dostęp przez wifi(nie jest warunkiem koniecznym). Proszę o ewentualne zalety i wady dla danych propozycji. Z góry dziękuje
Ja tylko podpowiem, że lepiej bez zaawansowanych ‘smart’ a ‘smart’ dokupić osobno. Ogarnięty ‘box’ kosztuje 200zł.
Witam, ja obecnie posiadam TV HYUNDAI 40 Cali, FullHD, odziwo ciągnie na oszukanym 4K, niby smart TV ale nie korzystam. Minus tego telewizora jest taki że poza pilotem nie ma na nim żadnych przycisków więc pilota trzeba pilnować jak portfela. Kosztował mnie w komputroniku 1100 zł około rok temu.
HYUNDAI FL L40211 SMART
Pozdrawiam
Ja właśnie noszę się z zamiarem zakupu telewizora, ale czytałam ostatnio tutaj https://sprzedajemy.pl/poradnik/adapter-rozdzielacz-glosniki-jakie-akcesoria-wybrac-do-telewizora-0010c9-art2646, że można kupić telewizor z funkcją smart (zależy mi przede wszystkim na przeglądaniu internetu i oglądaniu filmów) lub adapter wi-fi, pytanie tylko która opcja jest pewniejsza, będzie lepiej działać? Nie chcę się użerać z czymś, co wymaga specjalnego ustawiania, bo nie jestem biegła w tych sprawach.
Telewizor, który podałem jest z niskiej półki, więc na SMART w tym TV nie można zbytnio liczyć, ponieważ się zacina itp. Adapter WiFi? Jest taka możliwość lecz w większości zestawach TV go nie ma i trzeba dokupić osobno. Po WiFi jest mniejsza stabilność łącza internetowego, zależy gdzie jest umiejscowiony modem/router, preferuję połączenie kablowe, jedynym minusem jest po prostu przewód, który będzie podłączony do TV. Jednak nie jestem zwolennikiem TV smart, obciąża to jeszcze bardziej telewizor, a przecież ma wyświetlać tylko obraz, a surfowanie po internecie pilotem to TV to koszmar
Philips 43PFS5301
1920 x 1080 (Full HD)
DVB-T
Smart TV
Sprawdziłbym jeszcze coś z rynku krajowego, propozycje warte uwagi to Manta a konkretnie model LED94901S który obsługuje rozdzielczość 4K - spokojnie znajdziesz do kwoty 1500 złotych. Lub drugi tańczy i trochę mniejszy model LED4004 z przekątną ekranu 40 cali.
Manta ma słabe kąty widzenia dlatego ja bym tej marki nie kupował. Co byście powiedzieli na temat takiego thomsona https://www.sferis.pl/telewizor-40-thomson-tcl-f40s5916-fullhd-1920x1080-smarttv-p524318
Widziałem w carefour te TV manta i ma normalne kąty widzenia
https://www.sferis.pl/telewizor-50-manta-led5003-fullhd-1920x1080-p367158
skąd wy bierzecie te swoje idiotyczne teorie
w sferisie własie jutro też mają być fajne promo także warto zobaczyć
Możliwe jest żeby była taka cena za philips’a 49PUS6561? Dało się w ogóle w takiej cenie kupić? Czy to tylko chwyt marketingowy?
P.S.
Kupiłem LG 43UJ6307 na ole ole za te same pieniądze, nie wiem czy dobry wybór, ale nie widziałem jakiś złych opinii na ten temat. Jeśli ten Philips, rzeczywiście był w takiej cenie, to żałuję, że nie śledziłem wątku na bieżąco
Widać zalegał im w magazynie to musieli dać promocje ~ -50%.
czasami są duże promocjene sprzęt elektroniczny
Był ale po paru sekundach już nie było
Może taki LG 43UJ6307
Dobre opinie zbiera Manta - to polski producent. TV o przekątnej ekranu znajdziesz do 1000k, w podanej cenie będziesz miał 49 cali z obsługiwaną rozdzielczością 4K. Sprawdziłbym np. model LED94901S.